Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_DOTY 2023_Website tegel nieuwsbericht

Valckenier is Dealer of the Year 2023!

Voor de tiende keer bekroont constructeur Renault ons tot Dealer of the Year. Een fijne erkenning, en vooral een bevestiging dat we als team aan een sterk en toekomstgericht verhaal, ten dienste van onze klanten, bouwen!

Merk(en)
renault
Categorieën

Nieuwigheden

Als familiebedrijf en als mobiliteitspartner met een duidelijke visie op de toekomst, kijken we bij Valckenier steeds vooruit. We zetten ons in om voortdurend mee te evolueren met de wereld van de mobiliteit, in functie van de noden in onze regio. Met onze ‘service with a smile’ belofte als leidraad bouwen we een totaalaanbod aan oplossingen uit. Zo willen we jullie, onze klanten, zich met de glimlach laten verplaatsen in de regio; en zo willen we samen met onze medewerkers een dynamische en toekomstgerichte organisatie uitbouwen. Kortom, we bouwen bij Valckenier standvastig aan een lange termijn verhaal met een duidelijke koers vooruit.

We zijn dan ook blij en trots dat we door Renault, de constructeur waarmee onze samenwerking bij Valckenier historisch gezien het langste in de tijd teruggaat, tot Dealer of the Year 2024 uitgeroepen te worden! En dat intussen voor de tiende keer!

Valckenier_DOTY 2023_Website nieuwsartikel visual

Voor de tiende keer Dealer of the Year

De constructeur bekroont jaarlijks twee Renault-Dealers uit België en Luxemburg met de Dealer of the Year, kortweg DOTY, award. Deze bekroning is een optelsom van de beste verkoopresultaten en de hoogste score op klantentevredenheid. Jullie, onze klanten, bepalen met andere woorden mee of we die titel verdienen.

Deze tiende DOTY award is dus het resultaat van die vele vijf sterren die we van jullie mogen ontvangen! En dat is waarvoor wij als team elke dag opnieuw het beste van onszelf geven. Onze ‘service with a smile’ is enkel mogelijk dankzij jullie vertrouwen, daarom: van harte bedankt!

Valckenier-1_result-1536x1024

Meer dan awards: bevestiging van ons toekomstverhaal

Het is al voor de tiende maal dat we als Valckenier team het nieuwe jaar extra enthousiast en gemotiveerd mogen aftrappen dankzij de mooie erkenning als Renault Dealer of the Year.

Bovendien riep FLEET.be, een toonaangevend platform in de Belgische fleet- en mobiliteitswereld wereld, ons begin januari ook al Fleet Employer of the Year 2024 uit. Daarbij benadrukte de professionele jury dat we bij Valckenier een heel mooi parcours afleggen in het concreet maken van ons eigen move with a smile motto.

Valckenier is Employer of The Year

Beiden beschouwen we als waardevolle erkenningen van onze inspanningen als bedrijf, en als organisatie. Maar bovenal zijn deze titels voor ons meer dan alleen individuele awards; ze versterken onze visie als mobiliteitspartner en bevestigen dat we een sterk en toekomstgericht verhaal schrijven. Versterkt door intussen de derde generatie aan boord en als een sterk, samenwerkend Valckenier team zijn we dag in, dag vastbesloten om alles te geven en onze service with a smile te blijven waarmaken. Tegelijk kijken we voortdurend vooruit, naar morgen en daarna, zodat we jou ook in de toekomst de juiste oplossingen als jouw partner in mobiliteit blijven aanreiken.

Deze erkenningen zorgen alleszins opnieuw voor een kickstart van ons jaar, als Valckenier team… Helemaal klaar voor opnieuw een boeiend en vernieuwend mobiliteitsjaar!

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Renault R5_Image_valckenier

Renault 5 E-Tech Electric: het nieuwe gezicht van de elektrische revolutie

De Renault 5 heeft in zijn tijd miljoenen gezinnen door de uitdagingen van zijn tijd geloodst: de oliecrisis, de veranderende gebruikstoepassingen, de komst van een tweede wagen in het gezin... Renault 5 E-Tech electric blijft trouw aan dat waanzinnig moderne erfgoed en speelt op gedurfde wijze in op de maatschappelijke en ecologische uitdagingen van zijn tijd: zuinigheid, duurzaamheid, beperkte koolstofvoetafdruk. Leer 'm kennen!

BENL_Omslag

Ontdek de Citroën saloncondities

Klik hier en ontdek de aanbiedingen.

CRO_2008_D_9

Ontdek nieuwe Peugeot 2008 tijdens de opendeurdagen van 11 t.e.m 16 september

Van 11 tot en met 16 september opent onze Peugeot showroom in Aalst een hele week haar deuren, met nieuwe 2008 als nieuwkomer om te komen ontdekken en testrijden. Ga verder en ontdek onze wagens in voorraad, meer info over nieuwe 2008 en zoveel meer.