Homepage
Valckenier_Rent_Header_Cars2

Een wagen huren

Weekendje weg, vakantie of verhuis gepland? Of gewoon op zoek naar een huurwagen op korte of lange termijn?  Bij Valckenier huur je zonder zorgen een auto, minibus of bestelwagen tot 3,5 ton uit ons uitgebreide wagenpark. Reserveer je voertuig meteen online.  

Vind een huurwagen

Type voertuig

1

Periode

2

van

tot

Let op: Het maximum termijn voor het online huren van een wagen bij Valckenier is 30 dagen. Indien je langer gebruik wil maken van een huurwagen, neem dan contact met op met Valckenier Rent.

Afhaalpunt

3

Valckenier_Rent_Header_2

Rent with a smile!

Valckenier heeft een vloot van ruim 800 huurwagens van verschillende merken op verschillende locaties. Groot of klein, voor korte of lange termijn? Bij ons vind je altijd de perfecte huurwagen. Want ook een auto huren doe je het liefst met de glimlach. 

Screenshot 2023-09-07 at 17.48.16

Nieuw: Contactloos huren met Valckenier Go

Dankzij de app Valckenier Go kan je binnenkort heel makkelijk vanop afstand een wagen huren. De wagen ontgrendelen, documenten scannen, nadien de rit betalen,... Het kan allemaal snel en veilig vanuit de app.

Wat klanten zeggen

Ik wil mijn fantastische ervaring delen, ik wil het hele team van Valckenier Rent bedanken voor alle hulp die ik heb gehad tijdens het huren van een wagen. Heel snel ben ik dan ook overgegaan naar een aankoop bij Valckenier. De wagen die ik kreeg was helemaal in orde, en bij elke vraag die ik stelde, elke mail die ik stuurde kreeg ik onmiddellijk een reactie en werd ik steeds met vriendleijkheid geholpen. Bedankt aan Jessica om mijn dossier van begin tot het einde te hebben behandeld. Als ik ooit nog een huurwagen nodig heb is het hier dat ik terugkeer. En ik doe dit niet uit sympathie maar dit is echt het beste die ik al heb gehad in huurwagens. 

Devid

Dank je wel voor de super snelle en correcte afhandeling van de huurauto. De kangoo is leuk om mee te rijden en de koffer is erg ruim. Nog eens dank je wel voor de goede service, dit ging allemaal super vlot!

Saartje

Persijn

Very nice and competent contact person! Valckenier Rent tries very hard to organize everything to the satisfaction of the customer! Everything went smooth. Very friendly communication!  Great service, would highly recommend. Many thanks for everything!

Astrid

Een wagen huren was voor ons een nieuwe ervaring en die was heel positief: we kregen snelle en professionele antwoorden op onze vragen door een heel vriendelijke medewerkster. De wagen was perfect en liet ons toe om toch op vakantie te vertrekken. Wat de opname en de teruggave van het voertuig betreft verliep alles vlot en zonder probleem. We zijn dus twee heel tevreden klanten die zeker de diensten van Valckenier Rent aanraden.

Bernard

Vermeiren

Jessica van Valckenier Rent heeft me snel en goed geholpen met de zoektocht naar een huurwagen. Er werd naar mijn noden geluisterd en tijdig een gepast voertuig voor mij gevonden: een recente, goed onderhouden Renault Clio. Bedankt voor de persoonlijke en warme aanpak!

Sofie

Veelgestelde vragen

Ongeval

Wat als ik met een huurwagen van Valckenier Rent een ongeval heb?

Als je tijdens je huurperiode een ongeval hebt en je bent verantwoordelijk, dan gelden de opgegeven franchiseafspraken.
Als je tijdens je huurperiode een ongeval hebt en je bent niet verantwoordelijk, dan is het erg belangrijk om het aanrijdingsformulier dat standaard aanwezig is in de huurwagen, zo correct en volledig mogelijk in te vullen. In dat geval zal de verzekeraar van de tegenpartij instaan voor de kosten.

Een wagen kopen

Nieuw of tweedehands? Klassiek, elektrisch of hybride? Valckenier heeft een ruim aanbod wagens van diverse merken. Onze experten adviseren je graag zodat jij de perfecte auto vindt. Kom snel langs in een van onze showrooms.

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Via onze app boek je een van onze deelwagens. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.