Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier-1_result-1536x1024

Valckenier bekroond als FLEET Employer of the Year 2024

Het jaar start bij Valckenier alvast met fijn nieuws: op 11 januari werden we door FLEET.be tot FLEET Employer of the Year 2024 uitgeroepen.

Merk(en)
renault dacia Opel-New-2023 Logo Peugeot citroen ds kia alfa-romeo-logo logo-jeep-card logo-abarth Logo Ligier VWebsite
Categorieën

Over Valckenier

We zijn trots en verheugd om aan te kondigen dat we de titel van Employer of the Year 2024 hebben ontvangen van FLEET.be. Een professionele jury, bestaande uit vakmensen uit de fleet- en mobiliteitswereld, koos Valckenier als beste werkgever omwille van onze ‘service with a smile’ aanpak die we volgens hen niet enkel naar onze klanten en partners, maar ook naar onze eigen medewerkers toe concreet maken.

Fleet employer silke en guy en koen

Erkenning van onze inspanningen op vlak van personeelsbeleid

FLEET.be, een toonaangevend platform in de Belgische fleet- en mobiliteitswereld wereld, organiseert jaarlijks een Fleet Manager of the Year evenement. Tijdens deze avond, die heel wat professionals uit de sector samenbrengt, reikt FLEET.be een reeks awards uit die bijzondere verdiensten in verschillende categorieën bekronen. Een bijzondere editie voor Valckenier, dit jaar, want wij werden tot Employer of the Year uitgeroepen. Samen met Guy en Koen Valckenier mocht Silke Valckenier, hoofd van ons HR-team, de award in ontvangst nemen.

De jury baseerde haar beslissing naar eigen zeggen op onze inspanningen op vlak van ons personeelsbeleid en de positieve evolutie die we hierin afgelopen tijd aflegden. Hun motivering luidt:

“De bedrijfsslogan van Valckenier is op zich geen uitzondering. […] Dat concreet maken, is dan weer een ander paar mouwen. Valckenier heeft op dat vlak een mooi parcours afgelegd.”

HR TEAM Valckenier fleet employer of the year

Een werk in uitvoering

De Employer of the Year titel is een mooie erkenning van onze inzet voor het welzijn en de groei van onze medewerkers. We willen ons HR- en marketingteam, maar even goed onze medewerkers, dan ook oprecht bedanken! Maar bovenal is deze award een bevestiging en motivatie om dit verder te zetten. Ons medewerkersbeleid en het ontwikkelen van onze interne cultuur is natuurlijk een werk in uitvoering; we willen ook dit jaar verder inzetten op het tot leven brengen van onze waarden. En dat doen we, zoals altijd, met veel passie en de glimlach!

Ook binnen de organisatie aandacht voor service with a smile

Valckenier begon meer dan vijftig jaar geleden als een familiebedrijf. Anno 2024 zijn we dat, met intussen drie generaties aan boord, nog steeds, maar de invulling van het familiebedrijf veranderde wel.

We schreven bij Valckenier samen met onze medewerkers de laatste jaren namelijk heel sterk aan ons groeiverhaal waarbij we bewust evolueerden van klassieke dealer naar totale mobiliteitspartner. Zo willen we onze klanten een omvattende oplossing aanreiken om zich lokaal te verplaatsen: dankzij onze verschillende mobiliteitsservices en ruim aanbod aan automerken kan je jouw oplossing op maat samenstellen. Zo beweeg je je dagelijks op de voor jou meest efficiënte manier in de regio, oftewel: move with a smile!

Leer ons beter kennen

Het ‘familiebedrijf’ overstijgt vandaag dus de familie en betekent vooral dat we een langetermijnvisie hebben, een standvastige koers vooruit varen en dat onze familiale waarden volledig in de organisatie verweven zijn en door alle medewerkers gedragen worden. Als groeiende organisatie vinden we het daarom belangrijk om niet enkel naar de buitenwereld, maar ook intern aandacht te besteden onze ‘service with a smile’. Het is namelijk het voltallige Valckenier team dat iedere dag opnieuw onze missie waarmaakt; elke Valckenier collega schrijft mee aan ons Valckenier verhaal.

Afgelopen jaar hebben we dan ook heel wat inspanningen geleverd op het gebied van ons personeelsbeleid en onze interne communicatie. Zo introduceerden we structurele evaluatiegesprekken met het oog op het behouden van de dialoog met en te kunnen luisteren naar ervaringen en feedback van onze medewerkers. Vanuit de directie hanteren we een open deur politiek waarbij we feedback en werkoverleg op de werkvloer willen stimuleren. We namen ook onze onboardingaanpak onder de loep om zo nieuwe Valckenier collega’s vlotter te verwelkomen en snel thuis te laten voelen. Verder namen we vanuit directie, HR en marketing de tijd om samen na te denken over onze Valckenier waarden en hoe onze medewerkers die vanuit hun verschillende rollen dagelijks in de praktijk brengen. Dit alles met het oog op onze service with a smile overtuiging ook intern tot leven te brengen en allen samen aan een open, dynamische cultuur te bouwen.

230818-Valckenier-Aalst-BenBrolet-0025

Maak jij straks deel uit van de Employer of the Year 2024?

Wil jij, net als 270 andere collega's, een schakel zijn binnen dit fijn team van gemotiveerde medewerkers? Waag je kans! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website card visual

Valckenier wenst jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.  

blokken valckenier

Valckenier in Vlaanderens populairste TV-quiz

In de uitzending van Vlaanderens populairste TV-quiz Blokken op 31 oktober stelde presentator Ben Crabbé wel een heel interessante vraag aan de deelnemers...