Homepage
home-header-img

move with a smile

Welkom bij Valckenier

Jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!

ONZE DIENSTEN

hire

Een wagen huren

Ben je op zoek naar een tijdelijk vervoersmiddel voor een dag of langer? Bij ons huur je zonder zorgen een auto of bestelwagen. Een voertuig reserveer je makkelijk en snel, direct via onze site.  

Lees meer
share

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.  

Lees meer
business

Aanbod voor bedrijven

Start-up, kmo of bedrijf? Bij Valckenier zit je goed voor een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen op maat van jouw onderneming. 

Lees meer
Valckenier_DOTY 2022_Website banner [1260x800px]

Valckenier is Dealer Of The Year 2022!

Voor de negende keer al belonen jullie, onze klanten, ons voor onze service persoonlijke aanpak... Een welverdiende bekroning voor het volledige Valckenier team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat. Bedankt!

Valckenier_Altijdinuwbuurt

In jouw buurt

Je vindt Valckenier op maar liefst elf verschillende locaties, van Brugge tot Asse. Er is dus zeker een vestiging bij jou in de buurt. We zijn er voor jou, met medewerkers uit de streek, en kennen de regio’s waar we actief zijn door en door.  

ONZE MERKEN

LAATSTE NIEUWS

Toon alle nieuws
IMG_7315

Snel leverbare Opel Corsa's in stock bij Valckenier

In onze consessie in Aalst en Asse beschikken we tijdelijk over 30 snel leverbare Opel Corsa's, zowel automaat als manueel. Lees verder en bekijk ons ruime aanbod.

banner_Valckenier_website_captur_maart_2023

Straffe acties op het Renault gamma tijdens de opendeurweek van 13 tot 18 maart!

Het is opendeurweek bij Renault Valckenier! Kom tussen 13 en 18 maart een bezoekje brengen aan een van onze Renault showrooms en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen op onder meer Clio, Arkana en Captur.

Spring_big

Spring Days met uitzonderlijke voordelen van 17 tot 25 maart

Het zijn Spring Days bij Valckenier! Kom tussen 17 en 25 maart een bezoekje brengen aan een van onze Dacia Showrooms en geniet van een garantie van 5 jaar/ 80.00 km op jouw nieuwe Spring.

Over_Ons_Header-Valckenier

Wij zijn Valckenier

Bij Valckenier staan we niet graag stil. We denken vooruit en willen jou altijd de beste mobiliteitsoplossing bieden, nu én in toekomst. Een partner zijn om je comfortabel, veilig én duurzaam te verplaatsen, dat is ons doel. 

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij hebben alleen maar positieve feedback over Valckenier aalst. We kochten reeds een auto aan via Nico onze renault traffic en nu onze Kia via Jonas en wij kunnen jullie alleen maar zeggen als je geen kopzorgen wil, zeker doen!

Lizzy

De Billie

Flexibele planning van afspraak, stipt gestart aan onderhoud, tijdens het wachten kon ik comfortabel en met een aangeboden koffie verder telewerken, zeer vriendelijk onthaal, duidelijk advies en onmiddellijke opvolging ifv een noodzakelijke herstelling. Topteam !

Joke

De Caluwé

Goede garage voor aankoop en onderhoud wagen.
Ze nemen altijd de tijd om uw onderhoud eens te overlopen voor ze beginnen en na de werken overlopen ze de factuur nog eens met u, persoonlijk kan ik dit soort transparantie wel appreciëren.
Informatie bij aankoop wagen is ook altijd prima.

Bert

Super goed geholpen geweest. Echt mensen die hun werk graag doen en super vriendelijk. Zeker een aanrader 💪👍👍

Karen

Vanheerentals