Homepage
home-header-img

move with a smile

Welkom bij Valckenier

Jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!

Onze diensten

hire

Een wagen huren

Ben je op zoek naar een tijdelijk vervoersmiddel voor een dag of langer? Bij ons huur je zonder zorgen een auto of bestelwagen. Een voertuig reserveer je makkelijk en snel, direct via onze site.  

Lees meer
share

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.  

Lees meer
business

Aanbod voor bedrijven

Start-up, kmo of bedrijf? Bij Valckenier zit je goed voor een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen op maat van jouw onderneming. 

Lees meer
+KIA Zottegem

Vanaf 1 oktober: ontdek KIA bij Valckenier Zottegem

We verwelkomen het automerk KIA in onze Zottegemse vestiging. Vanaf 1 oktober kan je dus zowel bij Valckenier Aalst Siesegemlaan als Valckenier Zottegem terecht voor de aankoop en het onderhoud van jouw KIA-wagen.

Valckenier locaties_1260

In jouw buurt

Je vindt Valckenier op maar liefst elf verschillende locaties, van Oostende tot Asse. Er is dus zeker een vestiging bij jou in de buurt. We zijn er voor jou, met medewerkers uit de streek, en kennen de regio’s waar we actief zijn door en door.  

ONZE MERKEN

Laatste nieuws

Toon alle nieuws
Groepsfoto PMG Valckenier_web

Valckenier en PMG Charge bundelen krachten om elektrisch rijden voor particulieren toegangkelijk te maken

De markt voor elektrische wagens groeit, en dat is ons bij Valckenier niet ontgaan. Dankzij de samenwerking met PMG Charge, leverancier van laadoplossingen, kunnen we de particuliere klant bij de aankoop van een elektrische wagen meteen een totale en professionele laadoplossing op maat aanbieden.

banner_dealer_website_clio_aout_2023_fr_2560x1200jpg

Renault Opendeurdagen in september: ontdek nieuwe Renault Clio en nieuwe Renault Espace in al onze showrooms, van Asse tot Oostende!

In het weekend van 23 en 24 september openen al onze Renault showrooms de deuren. Maak kennis met onze splinternieuwe modellen Clio E-Tech Full Hybrid en Espace E-Tech Full Hybrid. Testritten zijn mogelijk op zowel zaterdag als zondag. We zijn telkens open tot 18u00.

Valckenier_Website cards (tegel)_KIA Zottegem

Vanaf 1 oktober: ontdek KIA bij Valckenier Zottegem

Binnenkort kan je in twee Valckenier-vestigingen terecht om KIA te ontdekken: naast het bestaande aanbod bij Valckenier Aalst Siesegemlaan vind je het automerk vanaf 1 oktober ook bij Valckenier Zottegem!

Over_Ons_Header-Valckenier

Wij zijn Valckenier

Bij Valckenier staan we niet graag stil. We denken vooruit en willen jou altijd de beste mobiliteitsoplossing bieden, nu én in toekomst. Een partner zijn om je comfortabel, veilig én duurzaam te verplaatsen, dat is ons doel. 

Wat klanten zeggen

Ik wil mijn fantastische ervaring delen, ik wil het hele team van Valckenier Rent bedanken voor alle hulp die ik heb gehad tijdens het huren van een wagen. Heel snel ben ik dan ook overgegaan naar een aankoop bij Valckenier. De wagen die ik kreeg was helemaal in orde, en bij elke vraag die ik stelde, elke mail die ik stuurde kreeg ik onmiddellijk een reactie en werd ik steeds met vriendleijkheid geholpen. Bedankt aan Jessica om mijn dossier van begin tot het einde te hebben behandeld. Als ik ooit nog een huurwagen nodig heb is het hier dat ik terugkeer. En ik doe dit niet uit sympathie maar dit is echt het beste die ik al heb gehad in huurwagens. 

Devid

Vriendelijk onthaal, uitleg gegeven bij wat ik niet begreep. Ideaal dat ik een fiets kon reserveren en gebruiken om weer thuis te geraken.

Ann

Baillieul

Alles goed verlopen en een uitgebreide uitleg gekregen Samen met de verkoper een testrit gedaan om de automatische versnellingsbak aan te leren De garage is top. De sfeer is familiaal

Helga

De Dobbeleer

Het heeft extra lang geduurd alvorens de dacia fabriek de auto in België kon afleveren. De garage heeft er alles aan gedaan om mij de beste service aan te bieden. Een mooie overnameprijs voor mijn Seat en 5 jaar waarborg. Super toffe Dacia Sandero Stepway. Bedankt Dacia Ninove en mijnheer Kris.

Amro

Ashour