Homepage
home-header-img

move with a smile

Welkom bij Valckenier

Jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!

Onze diensten

hire

Een wagen huren

Ben je op zoek naar een tijdelijk vervoersmiddel voor een dag of langer? Bij ons huur je zonder zorgen een auto of bestelwagen. Een voertuig reserveer je makkelijk en snel, direct via onze site.  

Lees meer
share

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.  

Lees meer
business

Aanbod voor bedrijven

Start-up, kmo of bedrijf? Bij Valckenier zit je goed voor een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen op maat van jouw onderneming. 

Lees meer
Valckenier_DOTY 2022_Website banner [1260x800px]

Valckenier is Dealer Of The Year 2022!

Voor de negende keer al belonen jullie, onze klanten, ons voor onze service persoonlijke aanpak... Een welverdiende bekroning voor het volledige Valckenier team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat. Bedankt!

Valckenier_Altijdinuwbuurt

In jouw buurt

Je vindt Valckenier op maar liefst elf verschillende locaties, van Brugge tot Asse. Er is dus zeker een vestiging bij jou in de buurt. We zijn er voor jou, met medewerkers uit de streek, en kennen de regio’s waar we actief zijn door en door.  

ONZE MERKEN

Laatste nieuws

Toon alle nieuws
52881514244_2138c9a0f9_k

Dit was de Valckenier Classic 2023!

Meer dan 500 sportievelingen zakten af naar de achtste en natste editie van de Valckenier Classic, de wielertoeristentocht voor jong en oud. Bekijk de aftermovie en de foto's hier!

Reveal-Espace-V2J1_FB_COVER-00 (1)

Nieuwe Renault Espace E-Tech Full hybrid: ruimte zal altijd ware luxe zijn

Renault pakt uit met nieuwe Espace E-Tech Full Hybrid. Ontdek 'm hier als eerste.

SoMe_Carousel_1080x1080_DESIGN_Frame 4

Kia opendeurdagen van 22 mei t.e.m 31 mei

Ontdek alle plug-inhybrides tijdens de KIA Opendeurdagen van 22 t.e.m. 31 mei bij Valckenier in Aalst. Lees verder en bekijk onze voorraad of boek een testrit!

Over_Ons_Header-Valckenier

Wij zijn Valckenier

Bij Valckenier staan we niet graag stil. We denken vooruit en willen jou altijd de beste mobiliteitsoplossing bieden, nu én in toekomst. Een partner zijn om je comfortabel, veilig én duurzaam te verplaatsen, dat is ons doel. 

Wat klanten zeggen

Bij vetrek op vrijdagavond naar onze skibestemming vielen wij na 5km reeds in panne met onze eigen wagen , onze merkgarage kon de herstelling niet onmiddellijk uitvoeren dus moesten we op zaterdagmorgen, start van de paasvakantie op zoek naar een vervangwagen. Vanaf 9u ´s morgens telefonisch aan de slag gegaan. Geen evidentie , veel wagens reeds in gebruik nav paasvakantie en/of verhuur niet open op zaterdag.

Dit was echter buiten Sam Van Sevenloten, verkoper bij Valckenier Aalst, gerekend . Ik had hem om 9u10 aan de lijn, alhoewel de verhuurdienst op zaterdag niet beschikbaar en hij hiervoor niet bevoegd is kreeg ik van hem nog geen half uur later een verlossend telefoontje dat ze voor ons nog een Renault Arkana beschikbaar hadden. 

Ik wil Valckenier en Sam in het bijzonder bedanken voor het engagement die hij heeft aangegaan zodat wij alsnog op skivakantie konden vertrekken. De Renault Arkana is trouwens een zeer ruime en super comfortabele wagen , wij hebben van onze rit genoten.

Testimonial Valckenier Rent K.S3

K.S

Wij hebben alleen maar positieve feedback over Valckenier aalst. We kochten reeds een auto aan via Nico onze renault traffic en nu onze Kia via Jonas en wij kunnen jullie alleen maar zeggen als je geen kopzorgen wil, zeker doen!

Lizzy

De Billie

Flexibele planning van afspraak, stipt gestart aan onderhoud, tijdens het wachten kon ik comfortabel en met een aangeboden koffie verder telewerken, zeer vriendelijk onthaal, duidelijk advies en onmiddellijke opvolging ifv een noodzakelijke herstelling. Topteam !

Joke

De Caluwé

Goede garage voor aankoop en onderhoud wagen.
Ze nemen altijd de tijd om uw onderhoud eens te overlopen voor ze beginnen en na de werken overlopen ze de factuur nog eens met u, persoonlijk kan ik dit soort transparantie wel appreciëren.
Informatie bij aankoop wagen is ook altijd prima.

Bert