Homepage
home-header-img

move with a smile

Welkom bij Valckenier

Jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!

Ontdek de Saloncondities

ONZE DIENSTEN

hire

Een wagen huren

Ben je op zoek naar een tijdelijk vervoersmiddel voor een dag of langer? Bij ons huur je zonder zorgen een auto of bestelwagen. Een voertuig reserveer je makkelijk en snel, direct via onze site.  

Lees meer
share

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.  

Lees meer
business

Aanbod voor bedrijven

Start-up, kmo of bedrijf? Bij Valckenier zit je goed voor een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen op maat van jouw onderneming. 

Lees meer
Valckenier_Valckenier Salon 2023_Website banner v6

Januari is de Valckenier Salonmaand!

Ontdek hier onze uitzonderlijke condities op alle nieuwe wagens. Al onze concessies zijn ook open op zondag 15, 22 en 29 januari van 10u00 tot 18u00.

Valckenier_Altijdinuwbuurt

In jouw buurt

Je vindt Valckenier op maar liefst elf verschillende locaties, van Brugge tot Asse. Er is dus zeker een vestiging bij jou in de buurt. We zijn er voor jou, met medewerkers uit de streek, en kennen de regio’s waar we actief zijn door en door.  

ONZE MERKEN

LAATSTE NIEUWS

Toon alle nieuws
CItroen_C3_big

Saloncondities met voordeel tot €7.500

Een gamme voor elke behoefte, met uitzonderlijke condities in januari.

Ontdek ze hier.

BANNER_RENAULT_GAMME_E-TECH_504x314

Het is autosalon bij Renault

Ontdek onze condities en onze talrijke snel leverbare modellen.

Klik hier en ontdek onze aanbiedingen.

Kia-valckenier-salon

Ontdek de KIA Saloncondities

Kies je favoriete model en ontdek meteen de saloncondities.

Ontdek hier de aanbiedingen.

Over_Ons_Header-Valckenier

Wij zijn Valckenier

Bij Valckenier staan we niet graag stil. We denken vooruit en willen jou altijd de beste mobiliteitsoplossing bieden, nu én in toekomst. Een partner zijn om je comfortabel, veilig én duurzaam te verplaatsen, dat is ons doel. 

WAT KLANTEN ZEGGEN

Wij zijn heel goed ontvangen geweest door iedereen. Stonden we eventjes te wachten dan kwam er binnen de 5 min wel iemand vragen of ze konden helpen. De persoon die ons heeft opgevangen heeft ons alles uitgelegd, hij heeft ons raad gegeven. Wij zijn meerdere keren binnen gesprongen voor aantal vragen en elke keer super vriendelijk. Ik mocht ook altijd bellen als ik met vragen zat. Ik raad het iedereen aan om naar daar te gaan!

Stine

Van Driessche

Zeer vriendelijke onthaal ,en zeker aan te bevelen voor een nieuwe wagen ,ze doen hun uiterste best ,voor je op je wenken te bedienen,en ook de service is opperbest ,beveel ik iedereen aan,

Lisette

Pauwels

Alles altijd volgens afspraak. Vaste prijzen voor een onderhoud die je op voorhand weet is een meevaller. Geen verrassingen.

Michel

Van Snick

Vriendelijk en vlotte service! Super tevreden, zeker aan te raden! :)

Yana

Barrez