Homepage
home-header-img

move with a smile

Welkom bij Valckenier

Jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, doe je het liefst met de glimlach. Move with a smile!

Onze diensten

hire

Een wagen huren

Ben je op zoek naar een tijdelijk vervoersmiddel voor een dag of langer? Bij ons huur je zonder zorgen een auto of bestelwagen. Een voertuig reserveer je makkelijk en snel, direct via onze site.  

Lees meer
share

Een wagen delen

Je met de wagen verplaatsen zonder er zelf een te bezitten? Het kan met Valckenier Share. Een handige én duurzame oplossing voor verplaatsingen van enkele uren tot een dag.  

Lees meer
business

Aanbod voor bedrijven

Start-up, kmo of bedrijf? Bij Valckenier zit je goed voor een brede waaier aan mobiliteitsoplossingen op maat van jouw onderneming. 

Lees meer
+KIA Zottegem

Vanaf 1 oktober: ontdek KIA bij Valckenier Zottegem

We verwelkomen het automerk KIA in onze Zottegemse vestiging. Vanaf 1 oktober kan je dus zowel bij Valckenier Aalst Siesegemlaan als Valckenier Zottegem terecht voor de aankoop en het onderhoud van jouw KIA-wagen.

Valckenier locaties_1260

In jouw buurt

Je vindt Valckenier op maar liefst elf verschillende locaties, van Oostende tot Asse. Er is dus zeker een vestiging bij jou in de buurt. We zijn er voor jou, met medewerkers uit de streek, en kennen de regio’s waar we actief zijn door en door.  

ONZE MERKEN

Laatste nieuws

Toon alle nieuws
blokken valckenier

Valckenier in Vlaanderens populairste TV-quiz

In de uitzending van Vlaanderens populairste TV-quiz Blokken op 31 oktober stelde presentator Ben Crabbé wel een heel interessante vraag aan de deelnemers...

Kia - EV9  - GT Line - Ext - 04 - Double PS

De 100% elektrische Kia EV9 aangekomen bij Valckenier Aalst en Zottegem!

Een zuiver elektrische, moderne en sportieve cross-over met een ruim bemeten interieur, dat niets te wensen overlaat. Vanaf 74.990 euro en inmiddels aangekomen in onze showrooms. Lees verder voor meer info over nieuwe Kia EV9.

Groepsfoto PMG Valckenier_web

Valckenier en PMG Charge bundelen krachten om elektrisch rijden voor particulieren toegangkelijk te maken

De markt voor elektrische wagens groeit, en dat is ons bij Valckenier niet ontgaan. Dankzij de samenwerking met PMG Charge, leverancier van laadoplossingen, kunnen we de particuliere klant bij de aankoop van een elektrische wagen meteen een totale en professionele laadoplossing op maat aanbieden.

Over_Ons_Header-Valckenier

Wij zijn Valckenier

Bij Valckenier staan we niet graag stil. We denken vooruit en willen jou altijd de beste mobiliteitsoplossing bieden, nu én in toekomst. Een partner zijn om je comfortabel, veilig én duurzaam te verplaatsen, dat is ons doel. 

Wat klanten zeggen

Eerst en vooral vind ik het fijn dat Valckenier de recentie’s op het net volgt en ook de klant of toekomstige klant eens aanspreekt . Dit heeft er toe aangezet om ook onze tweede wagen hier aan te kopen . Bij het afhalen van de wagens ondanks de grote van de groep , toch nog het gevoel van het familiebedrijf en de hartelijke ontvangst. Ik hoop in de toekomst dit ook te ervaren voor de verdere service . Ik was er van onder de indruk!

Jan

De Smet

Al jaren klant bij Valckenier Kobbegem, zeer tevreden over hun service en klantgerichtheid. Er zijn natuurlijk wel omstandigheden die je liever anders had zien lopen, maar techniek en ongeluk heb je niet altijd in controle. Wel kan je er op rekenen dat ze meedenken en werken aan oplossingen om je verder te helpen en je wagen zo spoedig mogelijk correct hersteld te bezorgen. Ondertussen onze 2de wagen in bestelling. Het bewijs dat we ons vertrouwen verlengen!

Joeri

De Kegel

Ik wil mijn fantastische ervaring delen, ik wil het hele team van Valckenier Rent bedanken voor alle hulp die ik heb gehad tijdens het huren van een wagen. Heel snel ben ik dan ook overgegaan naar een aankoop bij Valckenier. De wagen die ik kreeg was helemaal in orde, en bij elke vraag die ik stelde, elke mail die ik stuurde kreeg ik onmiddellijk een reactie en werd ik steeds met vriendleijkheid geholpen. Bedankt aan Jessica om mijn dossier van begin tot het einde te hebben behandeld. Als ik ooit nog een huurwagen nodig heb is het hier dat ik terugkeer. En ik doe dit niet uit sympathie maar dit is echt het beste die ik al heb gehad in huurwagens. 

Devid

Vriendelijk onthaal, uitleg gegeven bij wat ik niet begreep. Ideaal dat ik een fiets kon reserveren en gebruiken om weer thuis te geraken.

Ann

Baillieul