Homepage
Terug naar overzicht
valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit. 

Merk(en)
alpine
Categorieën

Over Valckenier

valckenier-app

Een digitale oplossing voor wagenverhuur en vlootbeheer

MyMove is een digitaal platform dat het delen van voertuigen binnen en buiten organisaties mogelijk maakt. Via het platform kan je als gebruiker makkelijk een wagen huren of lenen. Voor mobiliteitsaanbieders is het dan weer een efficiënte tool om hun vloot te beheren

Onder de naam ‘Valckenier GO’ zullen we MyMove inzetten om onze bestaande mobiliteitsservices te ondersteunen en onze dienstverlening nog beter te maken. Zo gaan we in december voor onze verhuurservicer Valckenier Rent van start met een testfase, waarbij klanten via het platform zes van onze wagens konden huren. Dankzij Valckenier GO verloopt alles volledig digitaal en is het mogelijk om vanop afstand een wagen huren. Van het scannen van de identiteitskaart tot het ontgrendelen van de wagen en de betaling van de rit achteraf: alles verloopt snel en gemakkelijk via de app.   

Maar MyMove zal op termijn ook andere mobiliteitsdiensten uit ons aanbod ondersteunen. Het is namelijk ook de tool bij uitstek voor onze professionele klanten om hun wagenpark te beheren. Als fleetmanager zie je in een oogopslag aan wie een wagen uitgeleend is en tot wanneer, waar het voertuig zich bevindt, welke autonomie het heeft, wanneer het tijd is voor onderhoud,… 

Sterk partnerschap 

Om onze klanten innovatieve mobiliteitsoplossingen te kunnen bieden, gaan we voortdurend nieuwe regionale en lokale samenwerkingen aan. Ook geloven we sterk in digitale mogelijkheden als hefboom om onze bestaande mobiliteitsservices te versterken.   

MyMove is dan ook het resultaat van een waardevol partnerschap en een gedeelde kijk op mobiliteit met Lab Box en Ginion Mobility Solutions. Labbox is een filiaal van D’Ieteren dat eigenaar is van een tiental startups in de mobiliteitssector. Ginion Mobility Solutions is een voormalige dealergroep die nu onder meer investeert in duurzame mobiliteit en fleetklanten adviseert over de mobiliteit van de toekomst, zoals de implementatie van een mobiliteitsbudget.

Ons gezamenlijk initiatief krijgt bovendien de steun van finance&invest.brussels, het investeringsfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Samen delen we het aandeelhouderschap. 

valckenier-investeert-in-mymove-investeerders

V.l.n.r. op de foto: Vincent Monnart (Senior Financial Analyst bij finance&invest.brussels), Michaël Grandfils (CEO van Lab Box), Guy-Louis de le Vingne (CEO van MyMove), Vincent Vandenbroeck (algemeen secretaris en bestuurder bij Ginion Group), Guy Valckenier (bestuurder bij Valckenier) en Olivier Deutschmann (CEO van Valckenier) 

Investeren in de toekomst van mobiliteit 

De afgelopen jaren evolueerde Valckenier van een klassieke garagehouder naar een veelzijdige en stilaan gevestigde mobiliteitspartner. Omdat we er ons van bewust zijn dat mobiliteit volop in beweging is, zetten we al heel wat belangrijke stappen. Denk maar aan de lancering van ons regionaal autodeelsysteem Valckenier Share, dat in volle groei is, de toevoeging van nieuwe automerken aan ons aanbod en verschillende nieuwe vestigingen om nog dichter bij onze klanten te zijn, van Asse tot Brugge. Meer dan ooit kunnen zowel particulieren als bedrijven vandaag bij ons terecht voor een mobiliteitsoplossing die écht bij hen past

Als mobiliteitspartner blijven we nadenken over hoe we onze bestaande diensten verder kunnen verbeteren en uitbreiden. We willen niet alleen nu, maar ook in de toekomst een antwoord bieden op de veranderende mobiliteitsbehoeften en onze klanten optimaal van dienst zijn. 

Onze investering in MyMove past dan ook perfect in deze visie.
Zo willen we onze belofte blijven waarmaken: move with a smile, vandaag en morgen! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!

dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.  

Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website card visual

Valckenier wenst jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2023!