Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!

Merk(en)
renault
Categorieën

Over Valckenier

Een award voor onze klanten...

Niets is leuker dan dit nieuws met jullie en onze medewerkers te kunnen delen... Voor de negende keer werden we door Renault tot Dealer of the Year gekroond! En daar zijn we trots op.

De constructeur bekroont jaarlijks twee Renault-Dealers uit België en Luxemburg met de Dealer of the Year, kortweg DOTY, award. Wie deze titel krijgt wordt niet enkel bepaald door de verkoopresultaten, maar is vooral gebaseerd op de klantenervaringen. Na elk bezoek bij Valckenier - of je nu langskomt voor het onderhoud van je wagen, het verkennen van onze nieuwe modellen of het krijgen van inlichtingen over een van onze services - krijg je steeds een mailtje van Renault met de vraag om jouw bezoek te beoordelen. In een korte enquête kan je jouw ervaring evalueren en het Valckenier team een aantal sterren geven.

Onze DOTY bekroning is het resultaat van die vele vijf sterren die we van onze klanten mogen ontvangen!

Daarom willen we jullie, onze klanten, bedanken: voor jullie vertrouwen, jullie eerlijke feedback, en de erg gewaardeerde vijf sterren die we van jullie krijgen. Dankjewel, daar doen wij het iedere dag voor.

Valckenier_DOTY 2022_Mozaïek header over ons pagina [3000x1275px]

Een award voor onze medewerkers...

DOTY zijn, dat hebben we natuurlijk ook aan onze medewerkers te danken. Iedere dag opnieuw gaat het Valckenier team voor niets minder dan de beste dienstverlening. Van onze enthousiaste verkopers in de showroom en altijd vriendelijke receptionisten aan het onthaal tot onze gemotiveerde mekaniekers in het atelier en de ondersteunende collega's op ons hoofdkantoor... ieder van hen draagt bij aan Valckeniers service with a smile.

DOTY 2022 is voor ons dan ook meer dan een titel; het is een welverdiende erkenning voor de inzet, servicegerichtheid en 'smile' van ons volledige Valckenier team. Ook aan onze medewerkers dus: een welgemeende dankjewel!

In 2023 voor de 10de keer DOTY?

Vanzelfsprekend blijven we ook in de toekomst gewoon gaan voor de beste service... Want dat is de belofte die we samen met alle Valckenier collega's elke dag opnieuw willen waarmaken.

Blijven jullie ons dit jaar trouwens belonen voor onze goede service? Dat doe je door ons na je bezoek vijf sterren te geven als je tevreden bent! Wie weet mogen we in 2023 dan onze 10de Dealer of the Year award in ontvangst nemen...

Valckenier_DOTY 2022_Nieuwsartikel pano visual

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website card visual

Valckenier wenst jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit. 

dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.