Homepage
Terug naar overzicht
Wgkvalckeneir2400X4000

320 nieuwe Renault Clio's voor het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Valckenier leverde 320 nieuwe Renault Clio's af aan de verpleegsters van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. De wagens kaderen in het vernieuwde leasingplan van het Wit-Gele Kruis, en zullen door verpleeg- en zorgkundigen vooral gebruikt worden voor onder meer patiëntenbezoek.

Merk(en)
renault
Categorieën

Nieuwigheden

Op de terreinen van tennis- en hockeyclub Indiana in Zevergem/De Pinte werden deze zomer zo'n 320 Renault Clio's afgeleverd aan verpleeg- en zorgkundigen van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. Als mobiliteitspartner voorzagen we een aangenaam kader voor de verschillende overhandingsmomenten en namen we ruimschoots de tijd om alle medewerkers van het Wit-Gele-Kruis info te verschaffen over hun nieuwe wagen.

WgkLeveringValckenier_3
Wgkleveringvalckenier_4
Wgkleveringvalckenier_5
WGKLeveringValckenier_2

Bij elke aflevermoment verschaften onze collega's de nodige uitleg aan de zorg- en verpleegkundigen van het Wit-Gele Kruis. De Renault Clio is uitgerust met de laatste nieuwigheden en voorzien van extra veiligheidsfuncties, een belangrijke meerwaarde voor de dagelijkse ritten die de bestuurders zullen afleggen.

Als mobiliteitspartner ondersteunen we organisaties als het Wit-Gele Kruis erg graag in hun mobiliteitsplan en faciliteren we met veel plezier de overstap naar de nieuwe wagens. We bedanken het Wit-Gele Kruis, Alphabet en Renault België voor de efficiënte samenwerking.

- Guy Valckenier, Zaakvoerder Valckenier
Wgkvalckenier_6

Ook interesse om je wagenpark aan te passen/uit te breiden?

Neem contact op met onze mobiliteitsmanager en ontdek wat Valckenier voor jouw start-up, bedrijf of project kan betekenen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Nieuwe_Opel_electric

Nieuwe Opel Astra electric: de toekomst is elektrisch!

Driving the future! Ontdek de meest pure Astra die Opel ooit heeft gebouwd. De gedurfde looks, de hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu ook 100% elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve 5-deurs en als veelzijdige Sports Tourer bij Valckenier in Aalst en Asse.

Renault Espace_valckenier-2

Ontdek Nieuwe Renault Espace Full Hybrid in alle Renault Valckenier showrooms!

Het is zover! Nieuwe Renault Espace Full Hybrid is aangekomen in al onze Renault showrooms. Leer de wagen hier beter kennen of kom langs in onze showrooms in Aalst, Asse, Brugge, Ninove, Lokeren, Gent, Oostende of Zottegem en ontdek 'm in levende lijve

Valckenier_Website cards (tegel)_KIA Zottegem

Vanaf 1 oktober: ontdek KIA bij Valckenier Zottegem

Binnenkort kan je in twee Valckenier-vestigingen terecht om KIA te ontdekken: naast het bestaande aanbod bij Valckenier Aalst Siesegemlaan vind je het automerk vanaf 1 oktober ook bij Valckenier Zottegem!