Homepage
Terug naar overzicht
Levering B-Source Citroen-min

10 gloednieuwe Citroën Berlingo Van's voor outsourcingbedrijf B-source

Outsourcingbedrijf B-source breidt haar vloot uit met meer dan 20 nieuwe personen- of bestelwagens van Valckenier. De eerste 10 Citroën Berlingo Van's reden onlangs van onze Valckenier vrachtwagen en werden in stijl in ontvangst genomen.

Merk(en)
citroen
Categorieën

Evenementen

Levering in stijl


"Welkom in je nieuwe wagen" met die gepaste boodschap namen de medewerkers van outsourcingbedrijf B-Source hun gloednieuwe bedrijfswagen in ontvangst.

Valckenier verzorgde de bestelling, levering en bestickering op maat van 10 Citroën Berlingo Van's. Hoe dat eraan toeging, zie je in onderstaande video.

Valckenier For Business

Een langetermijn partnership

Valckenier is trots op de samenwerking met B-Source. Naast de 10 reeds geleverde Citroën Berlingo Van's, bestelde de firma nog eens 5 extra Berlingo's en 5 Citroën Jumpers. Opnieuw volgen we het volledige bestel- en leverproces van A tot Z op.

Sinds 2021 voorziet B-Source mobiliteit voor haar medewerkers met wagens van Valckenier. Tot nu ondersteunden we het wagenpark met 32 bedrijfswagens.

Wanneer een leverancier eerder een partner wordt, merk je de voordelen van de samenwerking

Koen Meulemans, business Unit Manager

Geïntereseerd?

Ben jij ook geïntereseerd om jouw wagenpark uit te breiden of aan te passen? Neem contact op met Valckenier For Business. Valckenier werkt volledig op maat en biedt gepaste mobiliteit aan op basis van de noden van jouw start-up, bedrijf, bouwproject.

292260555_415569823921643_8373538610946999236_n

Over B-Source

De Firma B-Source is gespecialiseerd in de outsourcing van technische profielen, zoals storings-, onderhouds, en elektrotechniekers, lassers, project managers, werfleiders en ingenieurs. Met vier kantoren in Aalst, Willebroek, Roeselare en Beringen is B-Source actief over zowat heel Vlaanderen en is er altijd wel een kantoor in de buurt.

De techniekers en ingenieurs van B-source trekken met jou mee aan de kar om het technische aspect van je bedrijfsvoering feilloos te laten verlopen. Zonder kopzorgen en mét een haviksoog voor veiligheid.

Voor meer informatie of contact kan je terecht op hun website.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Spring_big

Spring Days met uitzonderlijke voordelen van 17 tot 25 maart

Het zijn Spring Days bij Valckenier! Kom tussen 17 en 25 maart een bezoekje brengen aan een van onze Dacia Showrooms en geniet van een garantie van 5 jaar/ 80.00 km op jouw nieuwe Spring.

Gamme_3840x2160

Opendeurdagen tot 16 september in uw DS Store Aalst

Nog tot 16 september zijn het opendeurdagen in onze DS Store in Aalst. Kom langs, maak een testrit of vraag een offerte bij onze DS Sales Adivsor Dirk. Hij helpt u met heel veel plezier in uw zoektocht naar uw nieuwe wagen.

52881514244_2138c9a0f9_k

Dit was de Valckenier Classic 2023!

Meer dan 500 sportievelingen zakten af naar de achtste en natste editie van de Valckenier Classic, de wielertoeristentocht voor jong en oud. Bekijk de aftermovie en de foto's hier!