HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, private Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Mon, 05 Jun 2023 18:06:31 GMT B-Source breidt vloot uit met Valckenier For Business
Homepage
Terug naar overzicht
Levering B-Source Citroen-min

10 gloednieuwe Citroën Berlingo Van's voor outsourcingbedrijf B-source

Outsourcingbedrijf B-source breidt haar vloot uit met meer dan 20 nieuwe personen- of bestelwagens van Valckenier. De eerste 10 Citroën Berlingo Van's reden onlangs van onze Valckenier vrachtwagen en werden in stijl in ontvangst genomen.

Merk(en)
citroen
Categorieën

Evenementen

Levering in stijl


"Welkom in je nieuwe wagen" met die gepaste boodschap namen de medewerkers van outsourcingbedrijf B-Source hun gloednieuwe bedrijfswagen in ontvangst.

Valckenier verzorgde de bestelling, levering en bestickering op maat van 10 Citroën Berlingo Van's. Hoe dat eraan toeging, zie je in onderstaande video.

Valckenier For Business

Een langetermijn partnership

Valckenier is trots op de samenwerking met B-Source. Naast de 10 reeds geleverde Citroën Berlingo Van's, bestelde de firma nog eens 5 extra Berlingo's en 5 Citroën Jumpers. Opnieuw volgen we het volledige bestel- en leverproces van A tot Z op.

Sinds 2021 voorziet B-Source mobiliteit voor haar medewerkers met wagens van Valckenier. Tot nu ondersteunden we het wagenpark met 32 bedrijfswagens.

Wanneer een leverancier eerder een partner wordt, merk je de voordelen van de samenwerking

Koen Meulemans, business Unit Manager

Geïntereseerd?

Ben jij ook geïntereseerd om jouw wagenpark uit te breiden of aan te passen? Neem contact op met Valckenier For Business. Valckenier werkt volledig op maat en biedt gepaste mobiliteit aan op basis van de noden van jouw start-up, bedrijf, bouwproject.

292260555_415569823921643_8373538610946999236_n

Over B-Source

De Firma B-Source is gespecialiseerd in de outsourcing van technische profielen, zoals storings-, onderhouds, en elektrotechniekers, lassers, project managers, werfleiders en ingenieurs. Met vier kantoren in Aalst, Willebroek, Roeselare en Beringen is B-Source actief over zowat heel Vlaanderen en is er altijd wel een kantoor in de buurt.

De techniekers en ingenieurs van B-source trekken met jou mee aan de kar om het technische aspect van je bedrijfsvoering feilloos te laten verlopen. Zonder kopzorgen en mét een haviksoog voor veiligheid.

Voor meer informatie of contact kan je terecht op hun website.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws

1.700 deelnemers en veel sfeer: dit was de Valckenier Classic 2022 XXL

Op 27 maart 2022 hield Valckenier in samenwerking met sport & events-partner Maspoe de zevende editie van de Valckenier Classic. Met zo'n 1.700 deelnemers kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Geniet na met onze aftermovie.

Spring_big

Spring Days met uitzonderlijke voordelen van 17 tot 25 maart

Het zijn Spring Days bij Valckenier! Kom tussen 17 en 25 maart een bezoekje brengen aan een van onze Dacia Showrooms en geniet van een garantie van 5 jaar/ 80.00 km op jouw nieuwe Spring.

q (2)

Klaar voor de Valckenier Classic 2023? Doe mee vanuit Aalst

Ook dit jaar organiseren wij op 7 mei 2023 onze welgekende Valckenier Classic in Aalst. Lees verder en ontdek alles over de wielertoeristentocht in Aalst