Homepage
Valckenier_Financiering_Particulier

Financiering

Particulier of bedrijf, voor de financiering van een nieuwe wagen voorzien we verschillende flexibele formules, van klassieke financiering tot leasing. Bepaal zelf of je je wagen meteen betaalt of via maandelijkse afbetaling. Let wel: geld lenen kost ook geld

Als particulier je nieuwe wagen financieren

Wij hebben verschillende voordelige kredietformules voor jou, of je nu een nieuwe of een tweedehandswagen koopt. Kies zelf de formule die het best bij jou past. 

Klassieke_Financiering_Particulier_Valckenier

Klassieke financiering

Behoud de controle over je budget en betaal gespreid via vaste maandelijkse afbetalingen. Kies voor een duurtijd van 24 tot 84 maanden bij een nieuwe wagen of 24 tot 60 maanden bij een tweedehandswagen. 

ballon_krediet_financiering_particulier

Ballonfinanciering

Kies je voor een ballonkrediet, dan krijg je de auto als leasewagen ter beschikking. Maandelijks betaal je de rente op de lening en een vast bedrag voor het gebruik van het voertuig. Na afloop van het contract beslis je zelf of je de resterende waarde betaalt en de wagen behoudt, of dat je voor een nieuw voertuig kiest. 

PrivateLease_Financiering_Particulier_Valckenier

Private Lease

Met een nieuwe wagen rijden zonder grote investering? Het kan met private lease! Voor een vast bedrag per maand krijg je gedurende een periode van 24 tot 72 maanden een gloednieuwe wagen ter beschikking. Na afloop van het leasecontract lever je het voertuig terug in. 

3-ways_financiering_particulier_renaultdacia

3 ways-financiering (alleen bij Renault en Dacia)

Deze nieuwe en flexibele financieringsmethode geldt specifiek voor Renault en Dacia. Na een verhoogde laatste maandaflossing krijg je op het einde van het contract drie opties: de wagen houden, een nieuwe wagen kiezen en het contract hernieuwen, of de wagen tegen een gegarandeerde restwaarde overlaten aan Valckenier.  

Geïnteresseerd?

Elke situatie is anders en dus stellen we je bij Valckenier graag een financieringsformule voor die perfect bij jou past. Neem gerust contact met ons op, dan gaan we snel samenzitten om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Financiering voor bedrijfswagens 

Met een krediet voor je bedrijfswagen(s) beperk je je investering en de impact op je cashflow. Kopen, leasen of renten: je kiest zelf de formule die je wil. Handig: Valckenier is een officieel erkende merkdealer en tweedehandsdealer die meteen ook alle bijbehorende administratie voor jou in orde maakt. 

Financiële Leasing

Financiële leasing is een koopcontract met maandelijkse afbetalingen, waarbij je bedrijf de wagen uiteindelijk verwerft. Bij deze formule bedraagt de restwaarde van de wagen maximaal 15%, staat het voertuig op de balans van je bedrijf en wordt het afgeschreven. Als je dat wenst, kan je ook kiezen voor de maandelijkse aflossing van een totaalkost, inclusief onderhoud, reparaties, banden, verzekering en taksen. 

Operationele leasing

Voor een vaste maandprijs huur je een bedrijfswagen van een leasingmaatschappij met een vooraf vastgelegd aantal maandelijkse kilometers. Onderhoud, verzekering en taksen zijn inbegrepen. Bij operationele leasing komt de wagen op de balans van je onderneming te staan. 

Financiële Renting

Ook bij financiële renting huurt je bedrijf een bedrijfswagen van de leasingmaatschappij met een vooraf gedefinieerde looptijd, aantal kilometers en prijs. In dit geval komt de wagen niet op de balans van je onderneming en bedraagt de restwaarde minimaal 16%. 

Financiële Renting

Kopen, leasen of renten: je kiest de formule die het beste bij jou past.

Elke situatie is anders en dus stellen we je bij Valckenier graag een financieringsformule voor die perfect bij jouw situatie past. Neem gerust contact met ons op, dan gaan we snel samenzitten om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.

Carrosserie Valco

We herstellen jouw wagen ongeacht het merk.

Bedrijfsoplossingen

Op zoek naar wagens voor de fleet van jouw bedrijf? Wij denken graag mee over een oplossing op maat.

Battery Repair Center

Valckenier beschikt over een eigen Battery Repair Center voor het herstel van batterijen voor elektrische wagens. Hiermee zijn wij een pionier in België.