Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_Website nieuws tegel_+KIA Valckenier Gent

Vanaf 2 januari: ontdek KIA ook bij Valckenier Gent

Vanaf het nieuwe jaar kan je in drie Valckenier-vestigingen terecht voor onze KIA-services: naast het bestaande aanbod bij Valckenier Aalst Siesegemlaan en Valckenier Zottegem vind je het automerk vanaf 2 januari ook bij Valckenier Gent!

Merk(en)
kia
Categorieën

Nieuwigheden

Als mobiliteitspartner willen we jou een ruim en lokaal aanbod aan services én automerken aanbieden zodat je jou optimaal in de regio kunt verplaatsen. We zijn dan ook verheugd om met de jaarwisseling het gamma en de services van automerk KIA ook aan onze Valckenier Gent vestiging toe te voegen.

Kia Gent 1

Vier automerken bij Valckenier Gent

Met de start van het nieuwe jaar telt het aanbod van Valckenier Gent vier automerken. Het Renault- en Dacia-gamma was er al, aangevuld met het sportwagenmerk Alpine. Vanaf 2 januari komt daar ook de wereld van KIA, waarmee Valckenier al een aantal jaar mee vertrouwd is, bij. Dat betekent voor jou als klant dat je in Gent nog meer keuze onder één dak kunt vinden.

Kia in Aalst, Zottegem en Gent bij Valckenier: maak je afspraak

Interesse in de diverse betrouwbare elektrische en plug-in hybride wagens van het KIA gamma? Ontdek je graag de modellen van het automerk die op een 7-year warranty kunnen rekenen? Of ben je al trotse eigenaar van een KIA-wagen en wil je een jaarlijks onderhoud voorzien? Maak alvast je afspraak in één van onze drie Kia-vestigingen.

Onze vestigingen

Valckenier Aalst Siesegemlaan

Siesegemlaan 1
9300 Aalst

Header Image location aalst siesegemlaan

Valckenier Zottegem

Steenweg Op Aalst 101
9620 Zottegem

Valckenier Zottegem_overhead_image
Kia brand

Neem alvast een kijkje op onze Valckenier KIA-pagina om het merk beter te leren kennen, of spring gerust eens binnen in Gent, Aalst of Zottegem!

Onderhoud/herstelling van je Kia?

in Aalst, Zottegem of Gent? Maak je afspraak!

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Ligier Geschiedenis (2)

Ligier, van F1 wagen naar brommobiel

Kom alles te weten over de rijke geschiedenis van Ligier.

DS7_New_1

Nieuwe DS 7: De reis naar verfijning

Deze hedendaagse SUV verenigt technologische uitmuntendheid en uitzonderlijk comfort om u het rijplezier te laten herontdekken. Geavanceerde technologieën en aandacht voor detail maken van dit nieuwe model een ode aan de reiskunst en de Franse knowhow van DS Automobiles. Bestellingen en testritten zijn mogelijk bij DS Store Valckenier in Aalst.

Wgkvalckeneir2400X4000

320 nieuwe Renault Clio's voor het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Valckenier leverde 320 nieuwe Renault Clio's af aan de verpleegsters van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. De wagens kaderen in het vernieuwde leasingplan van het Wit-Gele Kruis, en zullen door verpleeg- en zorgkundigen vooral gebruikt worden voor onder meer patiëntenbezoek.