Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_Website cards (tegel)_KIA Zottegem

Vanaf 1 oktober: ontdek KIA bij Valckenier Zottegem

Binnenkort kan je in twee Valckenier-vestigingen terecht om KIA te ontdekken: naast het bestaande aanbod bij Valckenier Aalst Siesegemlaan vind je het automerk vanaf 1 oktober ook bij Valckenier Zottegem!

Merk(en)
kia
Categorieën

Nieuwigheden

Als mobiliteitspartner willen we jou een breed aanbod aan services én automerken aanbieden zodat je jou optimaal in de regio kunt verplaatsen.

We zijn dan ook verheugd om vanaf 1 oktober het gamma en de services van automerk KIA ook in onze Valckenier Zottegem vestiging aan te bieden.

Valckenier Zottegem

Drie automerken bij Valckenier Zottegem

Met de komst van KIA bij Valckenier Zottegem breiden we er ons lokaal aanbod verder uit. Naast KIA kan je er namelijk ook nog steeds het Renault- en Dacia-gamma terugvinden. Vanaf 1 oktober dus nog meer keuze in Valckenier Zottegem, waar je Renault, Dacia en KIA onder één dak kan ontdekken.

Ontdek onze KIA's in voorraad

Op zoek naar een nieuwe of tweedehands KIA? Neem dan zeker een kijkje naar onze stockwagens of maak een afspraak in onze Zottegemse showroom vanaf 1 oktober. Kan je niet meer wachten? Dan verwelkomen we jou heel erg graag in Aalst.

KIA in twee Valckenier vestigingen in de regio

Heb je interesse in het KIA-gamma, dat diverse betrouwbare elektrische en plug-in hybride wagens bevat, en ontdek je graag de modellen van het automerk die op een 7-year warranty kunnen rekenen? Of ben je al trotse eigenaar van een KIA-wagen en wil je een jaarlijks onderhoud voorzien? Binnenkort kan je voor al onze KIA-services in twee Valckenier vestigingen in de regio terecht: Aalst en Zottegem. Bekijk hieronder alle informatie over de twee locaties.

Onze vestigingen

Valckenier Aalst Siesegemlaan

Siesegemlaan 1
9300 Aalst

Header Image location aalst siesegemlaan

Valckenier Zottegem

Steenweg Op Aalst 101
9620 Zottegem

valckenier-zottegem-1

Over KIA

Neem alvast een kijkje op onze Valckenier Kia-pagina om het merk beter te leren kennen, of spring gerust binnen in Aalst of Zottegem!

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
opel_astra-e_masthead_small_up_2880x1235_ase23_e_08_rgb

Opendeurdagen bij Valckenier Opel in Aalst, kom langs en ontdek nieuwe Opel Corsa & Astra!

Van 11 tot en met 16 september opent onze Opel showroom in Aalst een hele week haar deuren. Ga verder en ontdek onze wagens in voorraad of lees alvast de meest up to date info over de nieuwe modellen die op komst zijn.

CRO_2008_D_9

Ontdek nieuwe Peugeot 2008 tijdens de opendeurdagen van 11 t.e.m 16 september

Van 11 tot en met 16 september opent onze Peugeot showroom in Aalst een hele week haar deuren, met nieuwe 2008 als nieuwkomer om te komen ontdekken en testrijden. Ga verder en ontdek onze wagens in voorraad, meer info over nieuwe 2008 en zoveel meer.

Citroen_C3_Personnalisable_2880_1531

Opendeurdagen bij Valckenier Citroën van 11 tot en met 16 september

Ontdek nieuwe Citroën C3 met stretchfin plus aanbieding vanaf 99 euro/maand. Lees meer.