Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website card visual

Valckenier wenst jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2023!

Categorieën

Over Valckenier

Van onze familie naar de jouwe... We wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig 2023

Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website banner

Dit jaar maken we onze beste wensen volledig digitaal over. Een andere vorm dan gewoonlijk, maar wél dezelfde gemeende boodschap: hartelijk dank voor jouw vertrouwen gedurende het afgelopen jaar, en ook in 2023 kijken we ernaar uit om jou met een glimlach de baan op te helpen!

Vanaf heden nodigen we je trouwens graag uit om via jouw mailbox en deze vernieuwde website op de hoogte te blijven van alle Valckenier nieuws. Zo kunnen we in de toekomst niet alleen nog sneller en korter op de bal maar ook duurzamer met jou communiceren. 

Hou onze digitale kanalen begin volgend jaar trouwens zeker in de gaten… Er zit heel wat aan te komen bij Valckenier! Zo is januari traditiegetrouw de Valckenier Salonmaand en kondigen we binnenkort dus onze uitzonderlijke condities op alle nieuwe wagens aan, dat voor alle automerken.

Kortom, ook komend jaar blijven we, samen met jou, in beweging!

Prettig eindejaar!

Familie Valckenier en het Valckenier team

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!

dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.  

valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit.