Homepage
Terug naar overzicht
dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.  

Merk(en)
renault
Categorieën

Over Valckenier

Dankzij onze medewerkers

De jury erkent niet alleen dat we als verdeler de beste verkoopresultaten haalden, maar waardeert vooral ook de hoogste klanttevredenheid. Beide hebben we te danken aan de tomeloze inzet van al onze medewerkers. Want Dealer of the Year zijn, is een belofte die zij elke dag opnieuw waarmaken. Dat blijkt ook uit de getuigenissen van verschillende collega’s. Van Brugge tot Asse: bij Valckenier zet iedereen dagelijks alles op alles om onze klanten een persoonlijke en warme service te bieden.  

Vooruitkijken en vooruithelpen  

“Ons team staat elke dag klaar om onze klanten de beste mobiliteitsoplossingen voor te stellen”, zegt Laurent, siteverantwoordelijke bij Valckenier Gent-Noord. “Dankzij onze waaier aan services en onze expertise kunnen we een oplossing op maat van ieders verplaatsingsnoden aanbieden.”

Johan, sitemanager bij Valckenier Lokeren, beaamt: “We gaan er altijd voluit voor en zoeken voor elke klant een passende mobiliteitsoplossing die het leven zo makkelijk mogelijk maakt.

Verkoopverantwoordelijke Karel is het met hem eens: “Door alle diensten die we aanbieden kunnen we onze klanten op een optimale manier helpen.” 

Daarbij is het belangrijk om een open blik te behouden. Mobiliteit staat niet stil en ook bij Valckenier kijken we voortdurend vooruit. “Wij zijn een innovatief bedrijf en stellen onszelf elke dag in vraag”, gaat Johan verder. “We blijven zoeken naar hoe we nóg betere services kunnen bieden.”  

dealer-of-the-year-2021-groepsfoto

De persoonlijke aanpak van een familiebedrijf

“Valckenier is een familiebedrijf dat ook echt op die manier werkt”, legt Piet, siteverantwoordelijke bij Valckenier Brugge, uit. “We zijn flexibel, reageren snel en staan dicht bij de klant. Toch hebben we ook de kracht en organisatie van een grote groep. Dat uit zich in een persoonlijke, oprechte, warme sfeer in onze verschillende vestigingen.

“In een familiale sfeer creëren we dagelijks een optimale klantenbeleving”, stelt Pascal, siteverantwoordelijke bij Valckenier Ninove. Jochen, sitemanager bij Valckenier Asse, treedt hem bij: “Onze medewerkers ontvangen onze klanten in een ongedwongen sfeer. In onze vestiging zijn de meeste klanten dan ook kind aan huis en kennen ze onze teamleden zeer goed.” 

Pascal, siteverantwoordelijke bij Valckenier Ninove:

In een familiale sfeer creëren we dagelijks een optimale klantenbeleving.

Elke dag opnieuw Dealer of the Year 

De ‘Dealer of the Year’-titel is een welverdiende bekroning voor het enthousiasme en de toewijding die de Valckenier-medewerkers dag in, dag uit uitdragen. Want Dealer of the Year zijn we 365 dagen lang. “Dit is het werk van een heel jaar, door het volledige team”, benadrukt Jean-Marc, sitemanager bij Valckenier Zaventem. 

“We ontvangen onze klanten altijd met een glimlach. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt”, vertelt Michael, verantwoordelijke voor onderhoud en herstelling bij Valckenier Aalst Siesegem. Maar even belangrijk is hoe we achter de schermen de krachten bundelen. Dealer of the Year, dat zijn we samen, als één Valckenier-team. Michael: “Zo onderhouden onze technici elke wagen met de nodige zorg en professionele kennis, zodat de klant veilig de baan op kan.”

Collega Jan vult aan: “De medewerkers van de lever- en besteldienst zorgen elke dag voor een snelle en zorgvuldige opvolging van de verkoopdossiers en de collega’s die instaan voor de verkoop, de controle en de opkuis zien erop toe dat nieuwe wagens staan te blinken bij de levering. Maar ook de collega’s van de administratie en de mensen die achter de schermen werken, leveren een belangrijke bijdrage en zijn terecht enorm blij met deze award. Iedereen probeert er op zijn manier voor te zorgen dat onze klanten met een glimlach de baan op kunnen.” 

Move with a smile, nu en in de toekomst

We mogen dan wel Dealer of the Year 2021 zijn, ook in de toekomst willen we onze belofte ‘Move with a smile’ realiseren. Jean-Marc verwoordt het mooi: “De komende jaren gaan we hetzelfde engagement aan tegenover onze klanten: we gaan voor kwaliteit, expertise en verantwoordelijkheid, en dat allemaal met onze gekende warme, persoonlijke aanpak. We willen de titel van Dealer of the Year zeker nog een negende keer veroveren.” 

VALCKENIER _DOTY 2021_Website nieuws tegel NL
dealer-of-the-year-2021-valckenier
DealerOfTheYear2021_Valckenier_1

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit. 

Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!

Valckenier_Eindejaarscommunicatie 2022_Website card visual

Valckenier wenst jullie heel fijne feestdagen en een gelukkig 2023!