Homepage
Terug naar overzicht
blokken valckenier

Valckenier in Vlaanderens populairste TV-quiz

In de uitzending van Vlaanderens populairste TV-quiz Blokken op 31 oktober stelde presentator Ben Crabbé wel een heel interessante vraag aan de deelnemers...

Merk(en)
renault Opel-New-2023 dacia citroen Logo Peugeot ds kia
Categorieën

Over Valckenier

Herbekijk het fragment

In de uitzending van Blokken van 31 oktober 2023 verraste Ben Crabbé de kandidaten (en ons allemaal) met wel een heel fijne quizvraag, die luidde: "Wat kan je, in onder andere Aalst, Gent en Brugge, kopen in een filiaal van de keten Valckenier? " Waarna de kandidaten de keuze hadden tussen twee mogelijkheden; een auto of een hamburger. Pien gokte helaas op hamburger.

Ben gaf toe ons nog niet te kennen en vergat er natuurlijk bij te zeggen dat we ook garant staan voor autoverhuur en autodelen. Hoe dan ook lieten we hem al weten dat hij van harte welkom is in één van onze 11 filialen in Oost- of West-Vlaanderen.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_Eindejaar 2023_Finale kerstkaart mock-up visual_boodschap collega's

Ons familiebedrijf stuurt jou haar beste wensen!

We naderen het einde van het jaar, en dus maken we graag onze beste wensen over...

valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit. 

Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!