Homepage
Terug naar overzicht
Natourcriterium Aalst_ Valckenier

Valckenier begeleidt groene trui Jasper Philipsen, bolletjestrui Giulio Ciccone en Mathieu Van der Poel op ererondje tijdens 86ste natourcriterium in Aalst

Op maandag 24 juli 2023 organiseerde stad Aalst de 86ste editie van het natourcriterium in het centrum van de stad. Voor het officiële startschot werden de drie toppers Jasper Philipsen, Giulio Ciccone en Matthieu van de Poel uitgenodigd voor een ererondje langs het parcours, en dat deden ze in stijl: met een Citroën Mehari van Valckenier.

Merk(en)
citroen
Categorieën

Evenementen

Natourcriterium sport nieuwsblad

Groene trui Jasper Philipsen, de bolletjestrui Ciulio Ciccone en Mathieu Van der Poel worden vervoerd in een gele Citroën Méhari, door Koen Valckenier. De foto stond op dinsdag 25 juni in de sportkrant van het Nieuwsblad. Na afloop signeerden de drie renners de Citroën Méhari.

Bekijk hieronder nog enkele leuke foto's

  • Natourcriterium Aalst_A
  • Natourcriterium_Aalst_B
  • Natourcriterium_Aalst_C
  • Natourcriterium Aalst_D
  • Natourcriterium_Aalst_E
  • natourcriteriumaalst_F
  • natourcriterium aalst_G

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws

1.700 deelnemers en veel sfeer: dit was de Valckenier Classic 2022 XXL

Op 27 maart 2022 hield Valckenier in samenwerking met sport & events-partner Maspoe de zevende editie van de Valckenier Classic. Met zo'n 1.700 deelnemers kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Geniet na met onze aftermovie.

Gamme_3840x2160

Opendeurdagen tot 16 september in uw DS Store Aalst

Nog tot 16 september zijn het opendeurdagen in onze DS Store in Aalst. Kom langs, maak een testrit of vraag een offerte bij onze DS Sales Adivsor Dirk. Hij helpt u met heel veel plezier in uw zoektocht naar uw nieuwe wagen.

2023_07_27-AG2R-CitroënBeLux-99

Oliver Naesen ontvangt sleutels van z'n nieuwe Citroën C5 X bij Valckenier Aalst

Vorige week nog op de Tour de France, gisteren in de Valckenier Citroënconcessie in Aalst. Op 27 juli nam wielrenner en streekgenoot Oliver Naesen zijn nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid in ontvangst. Klik door en bekijk de fotogalerij.