Homepage
Terug naar overzicht
Natourcriterium Aalst_ Valckenier

Valckenier begeleidt groene trui Jasper Philipsen, bolletjestrui Giulio Ciccone en Mathieu Van der Poel op ererondje tijdens 86ste natourcriterium in Aalst

Op maandag 24 juli 2023 organiseerde stad Aalst de 86ste editie van het natourcriterium in het centrum van de stad. Voor het officiële startschot werden de drie toppers Jasper Philipsen, Giulio Ciccone en Matthieu van de Poel uitgenodigd voor een ererondje langs het parcours, en dat deden ze in stijl: met een Citroën Mehari van Valckenier.

Merk(en)
citroen
Categorieën

Evenementen

Natourcriterium sport nieuwsblad

Groene trui Jasper Philipsen, de bolletjestrui Ciulio Ciccone en Mathieu Van der Poel worden vervoerd in een gele Citroën Méhari, door Koen Valckenier. De foto stond op dinsdag 25 juni in de sportkrant van het Nieuwsblad. Na afloop signeerden de drie renners de Citroën Méhari.

Bekijk hieronder nog enkele leuke foto's

  • Natourcriterium Aalst_A
  • Natourcriterium_Aalst_B
  • Natourcriterium_Aalst_C
  • Natourcriterium Aalst_D
  • Natourcriterium_Aalst_E
  • natourcriteriumaalst_F
  • natourcriterium aalst_G

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Kia_Sportage_Ext_Human

Kia opendeurdagen van 15 tot en met 30 september bij Valckenier Aalst

Tijdens de opendeurdagen in september profiteer je van de speciale serie "Inspire", beschikbaar bij Kia Sportage en Kia Stonic. De serie "Inspire" combineert een unieke uitstraling met een extra dosis elegantie, veiligheid en comfort. Ze zijn slechts tijdelijk beschikbaar. Klik door en laat je inspireren!

Ook open op zondag 24 september!

VALCKENIER (114 van 270) kopie

Tweede editie van de Valckenier Fleet Avond: boeiende inzichten rond fleetmobiliteit

Na een eerste succesvolle editie vorig jaar organiseerden we op 23 november 2023 opnieuw een Valckenier Fleet Avond, exclusief voor onze professionele klanten. Tijdens deze avond dompelden we onze Valckenier for Business klanten en partners onder in de snelveranderende wereld van fleetmobiliteit, en hoe wij hier als mobiliteitspartner een antwoord op willen bieden. Maar liefst 250 deelnemers tekenden present voor een aangename en boeiende avond in Aalst.

banner_dealer_website_dacia_gamme_juil_2023_504x314

It's Dacia Time; opendeurdagen bij Valckenier Dacia in september!

Grijp je kans en geniet van 5 jaar gratis garantie op het hele gamma, enkel geldig in september. Open op zondag 24 september tot 18u!