Homepage
Terug naar overzicht
Merkidentiteit_Dacia

Ontdek de nieuwe look van Dacia

Het merk benadrukt haar doel om eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid te bieden met een nieuw logo, een nieuw kleur en een volledig nieuw assortiment. Ontdek het hier!

Merk(en)
dacia
Categorieën

Nieuwigheden

5442552ae4

Mee met de tijd

Dacia gaat met de tijd mee en past zich aan jouw behoeften aan. We hebben ons volledige assortiment vernieuwd en beginnen een nieuw hoofdstuk met een vernieuwde merkidentiteit. Dacia is opvallender en moderner dan ooit.    

De nieuwe branding was eerst alleen te zien in onze berichten, maar is nu ook doorgevoerd op al onze auto's en op de symbolen die te zien zijn bij onze dealerbedrijven. 

WAT IS ER NIEUW?

Merkidentiteit_Dacia

Dacia Link-embleem

Het embleem bestaat uit een D en C die met elkaar zijn verbonden. Hiermee laten we de vertrouwensband zien die Dacia met zijn klanten heeft (vandaar de naam 'Dacia Link'.

246a848b8d

Logo


5 letters met een minimalistisch ontwerp dat staat voor de waarden van het merk: duurzaam en onmisbaar. 


8303d3314f

Kleuren


We introduceren een nieuwe kleur: Korstmos Kaki. Deze kakikleur is geïnspireerd door de natuur en zet de toon voor een nieuw kleurenpalet dat in ons hele assortiment terugkomt.

e89287232c

Assortimentniveaus


Voor nog meer duidelijkheid hebben we de verschillende niveaus van ons assortiment een nieuwe naam gegeven.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Valckenier_DOTY 2023_Website tegel nieuwsbericht

Valckenier is Dealer of the Year 2023!

Voor de tiende keer bekroont constructeur Renault ons tot Dealer of the Year. Een fijne erkenning, en vooral een bevestiging dat we als team aan een sterk en toekomstgericht verhaal, ten dienste van onze klanten, bouwen!

Jeep_Avenger_attachment_valckeniersalon

Saloncondities bij Jeep, geldig tot 31 januari

Ontdek de aanbiedingen van deze maand

valckenier-salon-citroen-EC4-3 (2)

Nieuwe Citroën ë-C4 bij Valckenier Aalst en Asse

De Citroën ë-C4 Electric heeft dezelfde kenmerken als de versie met verbrandingsmotor. Zijn design, zijn comfort en zijn interieurfunctionaliteit zijn identiek. In de stad biedt de Citroën ë-C4 toegang tot zones met beperkt verkeer, als aanvulling op het plezier van fluisterstil en CO₂-vrij rijden. Kom 'm ontdekken bij Valckenier