HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, private Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Sat, 10 Jun 2023 02:06:09 GMT Nieuwe look voor Dacia | Valckenier
Homepage
Terug naar overzicht
Merkidentiteit_Dacia

Ontdek de nieuwe look van Dacia

Het merk benadrukt haar doel om eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid te bieden met een nieuw logo, een nieuw kleur en een volledig nieuw assortiment. Ontdek het hier!

Merk(en)
dacia
Categorieën

Nieuwigheden

5442552ae4

Mee met de tijd

Dacia gaat met de tijd mee en past zich aan jouw behoeften aan. We hebben ons volledige assortiment vernieuwd en beginnen een nieuw hoofdstuk met een vernieuwde merkidentiteit. Dacia is opvallender en moderner dan ooit.    

De nieuwe branding was eerst alleen te zien in onze berichten, maar is nu ook doorgevoerd op al onze auto's en op de symbolen die te zien zijn bij onze dealerbedrijven. 

WAT IS ER NIEUW?

Merkidentiteit_Dacia

Dacia Link-embleem

Het embleem bestaat uit een D en C die met elkaar zijn verbonden. Hiermee laten we de vertrouwensband zien die Dacia met zijn klanten heeft (vandaar de naam 'Dacia Link'.

246a848b8d

Logo


5 letters met een minimalistisch ontwerp dat staat voor de waarden van het merk: duurzaam en onmisbaar. 


8303d3314f

Kleuren


We introduceren een nieuwe kleur: Korstmos Kaki. Deze kakikleur is geïnspireerd door de natuur en zet de toon voor een nieuw kleurenpalet dat in ons hele assortiment terugkomt.

e89287232c

Assortimentniveaus


Voor nog meer duidelijkheid hebben we de verschillende niveaus van ons assortiment een nieuwe naam gegeven.

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
kia-niro-ev-my23-connectivity-comfort-technology

De nieuwe Kia Niro: Maak plaats voor verwondering

Maak plaats voor een CUV vol innovatie. Koetswerk met een stoer en assertief design. Ruim en toch een minimalistisch interieur. Bovendien is hij futuristisch in zijn geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. Je kunt kiezen uit de volledig elektrische Niro EV, de Niro hybride en de Niro plug-in hybride.

8-NEW_RENAULT_AUSTRAL

Ontdek nieuwe Renault Austral bij Valckenier!

Nieuwe Renault Austral E-Tech full hybrid is voortaan te ontdekken bij Valckenier. Het is een echte SUV, maar oogt ook atletisch, sensueel en technologisch.

1-2-0_123_New_DS_3-Performance_Line_XXL16-9

Nieuwe DS 3: de compacte SUV

De nieuwe compacte SUV, verkrijgbaar in benzine of 100% elektrisch