Homepage
Terug naar overzicht
Valckenier_Eindejaar 2023_Finale kerstkaart mock-up visual_boodschap collega's

Ons familiebedrijf stuurt jou haar beste wensen!

We naderen het einde van het jaar, en dus maken we graag onze beste wensen over...

Categorieën

Over Valckenier

De familie en het volledige Valckenier team wensen jullie warme feestdagen en een gelukkig 2024!

We kijken uit naar wat de mobiliteitswereld het komende jaar brengt, en hoe we samen met jou op een duurzame manier kunnen blijven bewegen. Als familiebedrijf kijken we namelijk voortdurend naar de toekomst: we bouwen, samen met ons team, vastbesloten aan een lange termijn Valckenier verhaal met een duidelijke koers vooruit. Zo willen we jou vandaag maar ook morgen met de glimlach op weg blijven helpen.

We doen dit intussen met ook de derde Valckenier-generatie aan boord, maar bovenal als één sterk samenwerkend team. Met een standvastige en onze typisch persoonlijke aanpak, maar toch steeds wendbaar om ons aan de snelveranderende mobiliteitsnoden in jouw regio aan te passen. Maar vooral àltijd met een ongelooflijke toewijding om jou de beste service with a smile te leveren.

Valckenier_Eindejaar 2023_Website banner

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
dealer-of-the-year-2021-valckenier-doty

Valckenier is Dealer of the Year 2021

Ook in 2021 bekroonde constructeur Renault Valckenier tot ‘Europe Dealer of the Year’. Uiteraard zijn we bijzonder trots dat we deze titel al voor de achtste keer in de wacht slepen.  

valckenier-investeert-in-mymove

Valckenier investeert in innovatief verhuurplatform MyMove

Samen met onze partners D’Ieteren en Ginion Groep investeert Valckenier in MyMove, een digitaal deelplatform voor voertuigen. Als aandeelhouder steunen we de verdere ontwikkeling en internationale uitbreiding van MyMove.  Bovendien integreren we de app onder de naam Valckenier GO in onze bestaande diensten voor particulieren en bedrijven – een nieuwe belangrijke stap die volledig past in onze visie op mobiliteit. 

Valckenier_DOTY 2022_Website card 504x314px

Valckenier is Renault Dealer of the Year 2022

Constructeur Renault bekroont ons ook in 2022 tot Dealer of the Year... En dat voor de negende keer al! Een welverdiende erkenning van onze klanten, voor het volledige Valckenier Team dat elke dag opnieuw voor de beste 'service with a smile' gaat!