HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, private Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Sat, 10 Jun 2023 01:19:35 GMT Valckenier opent nieuwe multimerkenvestiging in Aalst
Homepage
Terug naar overzicht
221013-VALCKENIER-OPENING-AALST-BenBrolet-0116

Officiële opening multimerkenshowroom in het hartje van Aalst

Op 13 oktober opende familie Valckenier en haar team officieel hun nieuwste multimerkenvestiging in het hartje van Aalst. Een avond vol spektakel, 850 blije gezichten, nooit eerder vertoonde wagens en lekker eten, in een aangename en sfeervolle setting. Ex-premier en trouwe vriend Guy Verhofstadt was ook aanwezig en deelde in zijn speech zijn sympathie voor het familiebedrijf.  

Merk(en)
opel Logo Peugeot ds citroen
Categorieën

Evenementen

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-showroom

Autosalon het hele jaar door 

Na 2 jaar verbouwingswerken was het midden oktober eindelijk zover: voor een groot publiek opende Valckenier de gloednieuwe deuren van hun Opel-, Peugeot-, Citroën-, en DS showroom. Hoewel het familiebedrijf tot voor kort vooral gekend was als officiële Renault- en Daciadealer, zetten ze met deze uitbreiding een nieuwe stap. Valckenier is een multimerk mobiliteitsaanbieder, met voor ieder wat wils. In deze vestiging bieden we vier merken onder één dak en heb je een ‘autosalongevoel’ het hele jaar door. Een belangrijke troef, aldus Guy Valckenier.  

Bekijk de video en herbeleef de opening van de vernieuwde vestiging Valckenier Kareelstraat.

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-oldtimer

Unieke oldtimers en Europese primeurs 

De langverwachte openingsavond bleek een succes. Dat was niet alleen te merken aan de opkomst, maar vooral aan het programma van de avond. Bij de ontvangst werd het publiek verwelkomd door de familie Valckenier met op de achtergrond een mysterieuze act van professionele steltenlopers die je onbewust doorheen het grote gebouw rondleidde. De hele avond konden aanwezigen genieten van een uitgebreid buffet en de allernieuwste modellen ontdekken. “Van elk merk hebben we vanavond één Europese avant-première, een unieke primeur.” , Koen Valckenier.

De officiële opening werd ingeleid door speeches van onder meer Milosz Tomanek, Business Director van Stellantis, Guy Verhofstadt, familievriend van Valckenier en uiteraard door Guy en Koen Valckenier zelf. Moderator van dienst was Femke Valckenier, telg van de derde generatie en intussen ook actief in het familiebedrijf. Ondernemerschap, wendbaarheid en mobiliteit waren de rode draad, met een zichtbaar en terecht enthousiasme van iedere spreker.  

Guy Valckenier:

Alles is hier meer dan 50 jaar geleden ooit begonnen, iets verder op de steenweg in Welle.
Ik herinner me nog heel goed de speech van Vader Bart, die zei dat hij met Valckenier ooit
de belangrijkste merkgarage in de streek wilde worden. Ik denk dat we daar intussen echt in geslaagd zijn.

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-aankondiging-7-merken

Primeur van de avond 

De spanningsboog was de hele avond voelbaar, want van in het begin werd duidelijk dat Valckenier nog meer te vertellen had.  Met trots kondigde Valckenier aan dat ze vanaf 2023 de 4 merken onder één dak zullen uitbreiden naar 7 merken, en ook dat is een unicum in de lage landen. Welke extra merken dat dan precies zullen zijn, is nog niet bekend. 

Uitdagende verbouwing 

Dat Valckenier lang heeft moeten wachten op de grote openingsavond, is een understatement. Valckenier is gestart met het verbouwen van de overgenomen Opel Van der Haegen garage in 2020. De bedoeling was om na één jaar al te kunnen uitpakken met het resultaat, Corona maakte er 2 van.

“Tegenslag is er zeker geweest, maar dankzij mijn broer Koen, die we hier ook wel Bob De Bouwer noemen, hebben onze medewerkers altijd zo aangenaam mogelijk kunnen werken en kunnen we vandaag onze klanten ontvangen in een ongelofelijke knappe vestiging. Geduld loont, altijd.” 

  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-sfeerbeeld
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-begroeting
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-bar
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-buffet
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-showroom-2
  • 221013-VALCKENIER-OPENING-AALST-BenBrolet-0378
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-guy-verhofstadt
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-lounge
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-publiek
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-buitenkant

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
52881514244_2138c9a0f9_k

Dit was de Valckenier Classic 2023!

Meer dan 500 sportievelingen zakten af naar de achtste en natste editie van de Valckenier Classic, de wielertoeristentocht voor jong en oud. Bekijk de aftermovie en de foto's hier!

Levering B-Source Citroen-min

10 gloednieuwe Citroën Berlingo Van's voor outsourcingbedrijf B-source

Outsourcingbedrijf B-source breidt haar vloot uit met meer dan 20 nieuwe personen- of bestelwagens van Valckenier. De eerste 10 Citroën Berlingo Van's reden onlangs van onze Valckenier vrachtwagen en werden in stijl in ontvangst genomen.

q (2)

Klaar voor de Valckenier Classic 2023? Doe mee vanuit Aalst

Ook dit jaar organiseren wij op 7 mei 2023 onze welgekende Valckenier Classic in Aalst. Lees verder en ontdek alles over de wielertoeristentocht in Aalst