Homepage
Terug naar overzicht
221013-VALCKENIER-OPENING-AALST-BenBrolet-0116

Officiële opening multimerkenshowroom in het hartje van Aalst

Op 13 oktober opende familie Valckenier en haar team officieel hun nieuwste multimerkenvestiging in het hartje van Aalst. Een avond vol spektakel, 850 blije gezichten, nooit eerder vertoonde wagens en lekker eten, in een aangename en sfeervolle setting. Ex-premier en trouwe vriend Guy Verhofstadt was ook aanwezig en deelde in zijn speech zijn sympathie voor het familiebedrijf.  

Merk(en)
Opel-New-2023 Logo Peugeot ds citroen
Categorieën

Evenementen

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-showroom

Autosalon het hele jaar door 

Na 2 jaar verbouwingswerken was het midden oktober eindelijk zover: voor een groot publiek opende Valckenier de gloednieuwe deuren van hun Opel-, Peugeot-, Citroën-, en DS showroom. Hoewel het familiebedrijf tot voor kort vooral gekend was als officiële Renault- en Daciadealer, zetten ze met deze uitbreiding een nieuwe stap. Valckenier is een multimerk mobiliteitsaanbieder, met voor ieder wat wils. In deze vestiging bieden we vier merken onder één dak en heb je een ‘autosalongevoel’ het hele jaar door. Een belangrijke troef, aldus Guy Valckenier.  

Bekijk de video en herbeleef de opening van de vernieuwde vestiging Valckenier Kareelstraat.

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-oldtimer

Unieke oldtimers en Europese primeurs 

De langverwachte openingsavond bleek een succes. Dat was niet alleen te merken aan de opkomst, maar vooral aan het programma van de avond. Bij de ontvangst werd het publiek verwelkomd door de familie Valckenier met op de achtergrond een mysterieuze act van professionele steltenlopers die je onbewust doorheen het grote gebouw rondleidde. De hele avond konden aanwezigen genieten van een uitgebreid buffet en de allernieuwste modellen ontdekken. “Van elk merk hebben we vanavond één Europese avant-première, een unieke primeur.” , Koen Valckenier.

De officiële opening werd ingeleid door speeches van onder meer Milosz Tomanek, Business Director van Stellantis, Guy Verhofstadt, familievriend van Valckenier en uiteraard door Guy en Koen Valckenier zelf. Moderator van dienst was Femke Valckenier, telg van de derde generatie en intussen ook actief in het familiebedrijf. Ondernemerschap, wendbaarheid en mobiliteit waren de rode draad, met een zichtbaar en terecht enthousiasme van iedere spreker.  

Guy Valckenier:

Alles is hier meer dan 50 jaar geleden ooit begonnen, iets verder op de steenweg in Welle.
Ik herinner me nog heel goed de speech van Vader Bart, die zei dat hij met Valckenier ooit
de belangrijkste merkgarage in de streek wilde worden. Ik denk dat we daar intussen echt in geslaagd zijn.

valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-aankondiging-7-merken

Primeur van de avond 

De spanningsboog was de hele avond voelbaar, want van in het begin werd duidelijk dat Valckenier nog meer te vertellen had.  Met trots kondigde Valckenier aan dat ze vanaf 2023 de 4 merken onder één dak zullen uitbreiden naar 7 merken, en ook dat is een unicum in de lage landen. Welke extra merken dat dan precies zullen zijn, is nog niet bekend. 

Uitdagende verbouwing 

Dat Valckenier lang heeft moeten wachten op de grote openingsavond, is een understatement. Valckenier is gestart met het verbouwen van de overgenomen Opel Van der Haegen garage in 2020. De bedoeling was om na één jaar al te kunnen uitpakken met het resultaat, Corona maakte er 2 van.

“Tegenslag is er zeker geweest, maar dankzij mijn broer Koen, die we hier ook wel Bob De Bouwer noemen, hebben onze medewerkers altijd zo aangenaam mogelijk kunnen werken en kunnen we vandaag onze klanten ontvangen in een ongelofelijke knappe vestiging. Geduld loont, altijd.” 

  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-sfeerbeeld
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-begroeting
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-bar
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-buffet
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-showroom-2
  • 221013-VALCKENIER-OPENING-AALST-BenBrolet-0378
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-guy-verhofstadt
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-lounge
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-publiek
  • valckenier-opening-kareelstraat-oktober-22-buitenkant

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Spring_big

Spring Days met uitzonderlijke voordelen van 17 tot 25 maart

Het zijn Spring Days bij Valckenier! Kom tussen 17 en 25 maart een bezoekje brengen aan een van onze Dacia Showrooms en geniet van een garantie van 5 jaar/ 80.00 km op jouw nieuwe Spring.

banner_dealer_website_dacia_gamme_juil_2023_504x314

It's Dacia Time; opendeurdagen bij Valckenier Dacia in september!

Grijp je kans en geniet van 5 jaar gratis garantie op het hele gamma, enkel geldig in september. Open op zondag 24 september tot 18u!

2023_07_27-AG2R-CitroënBeLux-99

Oliver Naesen ontvangt sleutels van z'n nieuwe Citroën C5 X bij Valckenier Aalst

Vorige week nog op de Tour de France, gisteren in de Valckenier Citroënconcessie in Aalst. Op 27 juli nam wielrenner en streekgenoot Oliver Naesen zijn nieuwe Citroën C5 X Plug-in Hybrid in ontvangst. Klik door en bekijk de fotogalerij.