Homepage
Terug naar overzicht
Nieuwe_Opel_electric

Nieuwe Opel Astra electric: de toekomst is elektrisch!

Driving the future! Ontdek de meest pure Astra die Opel ooit heeft gebouwd. De gedurfde looks, de hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu ook 100% elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve 5-deurs en als veelzijdige Sports Tourer bij Valckenier in Aalst en Asse.

Merk(en)
opel
Categorieën

Nieuwigheden

Pure_progress_smallup_1920x823_v1

Pure progressie

Vorm volgt functie. De spectaculaire nieuwe Opel Astra Electric introduceert een nieuw tijdperk van autorijden. Door zijn zelfverzekerde houding, geavanceerde rijtechnologieën en emissievrije, volledig elektrische aandrijving demonstreert dit model de essentie van vooruitstrevende Duitse techniek.

Tot 416 km elektrisch bereik

30 minuten DC snelladen: 20 - 80%

* geldt alleen voor 5-deurs

156 pk systeemvermogen

front-smallup-1920x1080-v1
roof-smallup-1920x1080-v1
rear-smallup-1920x1080-v1
Nieuwe_Opel_electric

Astra 5-deurs Electric

Neem de leiding

De Astra 5-deurs Electric tilt rijervaring naar een hoger niveau. Rijd soepel en stil of geef gas en ontdek de sensatie van het onmiddellijke koppel. De nieuwe Opel Astra Electric is een garantie op elektrisch rijplezier. Verantwoord rijden was nog nooit zo leuk. 

interior-seats-smallup-1920x1080
interior-pure-pannel-smallup-1920x1080-2
interior-smallup-1920x1080
Spacius_and_clever_smallup_884x664

Astra Sports Tourer Electric

Ruim en slim

Alle dynamiek en wendbaarheid van de Astra,  maar met de veelzijdigheid die past bij uw levensstijl en gezin. Een elektrische aandrijving gaat hand in hand met een briljante besturing en stabiliteit bij hoge snelheid, terwijl het innovatieve Intelli-Space systeem je binnenin alle ruimte geeft die je nodig hebt.  

Interesse in deze wagen?

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
1-2-0_123_New_DS_3-Performance_Line_XXL16-9

Nieuwe DS 3: de compacte SUV

De nieuwe compacte SUV, verkrijgbaar in benzine of 100% elektrisch

8-NEW_RENAULT_AUSTRAL

Ontdek nieuwe Renault Austral bij Valckenier!

Nieuwe Renault Austral E-Tech full hybrid is voortaan te ontdekken bij Valckenier. Het is een echte SUV, maar oogt ook atletisch, sensueel en technologisch.

kia-niro-ev-my23-connectivity-comfort-technology

De nieuwe Kia Niro: Maak plaats voor verwondering

Maak plaats voor een CUV vol innovatie. Koetswerk met een stoer en assertief design. Ruim en toch een minimalistisch interieur. Bovendien is hij futuristisch in zijn geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. Je kunt kiezen uit de volledig elektrische Niro EV, de Niro hybride en de Niro plug-in hybride.