Homepage
Terug naar overzicht
highlights-1-landscape

Kia EV9 uitgeroepen tot Women's Worldwide Car of The Year 2024!

De Kia EV9 is uitgeroepen tot 'World's Best Car for 2024' door een gewaardeerde jury tijdens de Women's Worldwide Car of the Year (WWCOTY).

Merk(en)
kia
Categorieën

Nieuwigheden

Na grondige evaluaties door 75 vrouwelijke autojournalisten uit 52 landen verspreid over vijf continenten kwam de Kia EV9 als winnaar uit een reeks van 63 kanshebbers.
De meest recente bekroning van de EV9 onderstreept de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de volledig elektrische SUV en zijn uitzonderlijke vermogen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van consumenten wereldwijd.

EV9 WWCOTY

De jury prees de EV9 als een baanbrekende nieuwkomer op de markt van de elektrische voertuigen en verwees naar zijn betaalbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en wijdverspreide aantrekkingskracht. Het innovatieve Kia-ontwerp van een grote SUV met uitstekende aerodynamica en geavanceerde technologie viel in de smaak, evenals het gezinsvriendelijke interieur en de vertrouwde rijervaring van de SUV.

Meer weten over KIA EV9?

Ontdek 'm op kia.be of maak een afspraak in één van onze showrooms in Aalst, Gent of Zottegem.

Onze vestigingen

Valckenier Aalst Siesegemlaan

Siesegemlaan 1
9300 Aalst

Header Image location aalst siesegemlaan

Valckenier Zottegem

Steenweg Op Aalst 101
9620 Zottegem

Valckenier Zottegem_overhead_image

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
banner_dealer_website_scenic_mars_2024_2560-1200

Scenic E-Tech Electric verkozen tot Auto van het Jaar 2024

Scenic E-Tech electric wint de titel van Auto van het Jaar 2024, uitgereikt door de Europese jury van Car of The Year. Scenic E-Tech Electric is zowel licht en compact voor de stad als hoogtechnologisch en comfortabel voor lange ritten. Hij haalt een rijberik tot 625 km (WLTP).

Wgkvalckeneir2400X4000

320 nieuwe Renault Clio's voor het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

Valckenier leverde 320 nieuwe Renault Clio's af aan de verpleegsters van het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. De wagens kaderen in het vernieuwde leasingplan van het Wit-Gele Kruis, en zullen door verpleeg- en zorgkundigen vooral gebruikt worden voor onder meer patiëntenbezoek.

valckenier-salon-peugeot-408-1

Nieuwe Peugeot 408: Onverwacht in alle opzichten

Ontdek nieuwe Peugeot 408 met de nieuwste Peugeot i-cockpit, Peugeot i-connect-technologieën, verkrijgbaar met benzinemotor of als Plug-in Hybrid bij Valckenier.