Homepage
Terug naar overzicht
ELECTRIC DAYS_NL

Het zijn Citroën Electric Days in april bij Valckenier

Ontdek het elektrische en plug-in hybride gamma van citroën en reserveer je testrit.

Merk(en)
citroen
Categorieën

Elektrisch rijden

De 100% elektrische voertuigen van Citroën

Kies voor verantwoorde mobiliteit met een elektrische voertuig van Citroën.

Soepel en stil rijden, geen CO2-uitstoot, onbeperkt verkeer tijdens vervuilingspieken, snel laden, een concentraat van technologie - aangepast aan de meeste toepassingen om vandaag de uitdagingn van morgen aan te gaan.

Citroën electric 1

Een elektrische motor

  • Profiteer van een uniek rijcomfort dankzij de elektrische motor

  • Jouw voertuig is stil en gemakkelijk te manouvreren, voor al jouw verplaatsingen in de stad en op de weg

  • Jouw elektrische auto past perfect in het stadsverkeer, maar ook op lange trajecten, dankzij de actieradius tot 350 km in de WLTP-cyclus, afhankelijk van het model

Citroën electric 3

Een verscheidenheid aan laadoplossingen

  • Jouw elektrische Citroën is gemakkelijk over op te laden: thuis of op het werk, aan een stopcontact of een wandcontactdoos, aan een speciaal oplaadpunt op de openbare weg, in (ondergrondse) parkeergarages en langs de snelweg

  • De oplaadtijd varieert afhankelijk van het voertuig en de gekozen oplaadoplossing.

Citroën electric 2

Gespecialiseerde elektrische diensten

Om jouw dagelijks leven te vergemakkelijk, kan je gebruikmaken van het Citroën aanbod van elektrische diensten

  • My Citroën: met deze applicatie kan je op elk moment de actieradius controleren en de lading en thermische voorconditionering programmeren

  • Charge My car: Met deze feature reis je met een gerust hart. Plan jouw reis en zoek de beschikbare laadstations in de buurt.

Ervaar het uitzonderlijke rijplezier zelf

valckenier-salon-citroen-EC4-1 (2)

Elke dag weer voordeliger

Je bespaart geld

De gebruikskosten (inclusief de garantieverlenging, het periodieke onderhoud, het vervangen van slijtagedelen en de kosten voor energie) van een elektrische auto zijn ongeveer 30% lager dan die van een auto met verbrandingsmotor. Bovendien is het onderhoud ervan gemakkelijker en hoeft een elektrische auto minder vaak naar de werkplaats.

AMI_CAROUSEL_1

Citroën AMI

AMI komt tegemoet aan je nieuwe mobiliteitsbehoeften voor korte trajecten en aan je bezorgdheid over het milieu. 

AMI biedt 2 zitplaatsen en is 100% elektrisch, ultracompact en personaliseerbaar. Hij is toegankelijk voor iedereen, zonder rijbewijs, met ultra-competitieve aanbiedingen voor 1 uur, 1 dag, 1 week, 1 maand, 1 jaar. Je kan hem online kopen en bij je thuis laten bezorgen. 

Citroen_ec4x_big

Citroën ë-C4 Electric

Met Citroën ë-C4 Electric rij je elke dag volledig elektrisch. Je rijdt in alle rust, als in een cocon, perfect geïsoleerd van de drukte van de weg en de buitenwereld, alle hinder van buitenaf wordt gefilterd.

De stille werking, het soepele vertrek van de wagen, de aangename rijstijl, de zachte ophanging, de zachte Advanced Comfort-zetels, de afwezigheid van trillingen aan boord, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en diensten, werkelijk alles draagt bij tot het comfort aan boord voor alle inzittenden. 

Interesse? Kom langs in onze concessie in Aalst of Asse

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Elektrisch_rijden_vheader_valckenier

Elektrisch rijden: iets voor jou?

Almaar meer mensen rijden elektrisch. Naast de voordelen voor het klimaat, appreciëren particulieren vooral het rijcomfort van een elektrische wagen. Maar ook de overgang naar een volledig elektrische vloot voor bedrijven is ingezet, aangezien alle nieuwe bedrijfswagens vanaf 2026 verplicht elektrisch aangedreven moeten zijn.  

Spring_big

Spring Days met uitzonderlijke voordelen van 17 tot 25 maart

Het zijn Spring Days bij Valckenier! Kom tussen 17 en 25 maart een bezoekje brengen aan een van onze Dacia Showrooms en geniet van een garantie van 5 jaar/ 80.00 km op jouw nieuwe Spring.

valckenier-salon-peugeot-408-1

Nieuwe Peugeot 408: Onverwacht in alle opzichten

Ontdek nieuwe Peugeot 408 met de nieuwste Peugeot i-cockpit, Peugeot i-connect-technologieën, verkrijgbaar met benzinemotor of als Plug-in Hybrid bij Valckenier.