Homepage
Terug naar overzicht
kia-niro-ev-my23-connectivity-comfort-technology

De nieuwe Kia Niro: Maak plaats voor verwondering

Maak plaats voor een CUV vol innovatie. Koetswerk met een stoer en assertief design. Ruim en toch een minimalistisch interieur. Bovendien is hij futuristisch in zijn geavanceerde technologie, connectiviteit en veiligheid. Je kunt kiezen uit de volledig elektrische Niro EV, de Niro hybride en de Niro plug-in hybride.

Merk(en)
kia
Categorieën

Nieuwigheden

kia-niro-hev-my23-exterior-a-bold-future-ahead

Resoluut de toekomst tegemoet

Met zijn strakke en toch opvallende design, met een unieke dubbele motorkap om de kenmerkende tijgergrille en de Heartbeat-dagrijverlichting te benadrukken trekt de volledig nieuwe Kia Niro gegarandeerd de aandacht. Bewonder het gevoel van uniciteit met het gecombineerde mat en glanzend geaccentueerde, tweekleurige radiatorrooster aan de voorkant. Met zijn zeshoekige patroon straalt het vanuit elke hoek futurisme en hightech uit. Met een krachtig design van het onderste gedeelte met een extra brede look en een geïntegreerd centraal geplaatst oplaadpunt.

kia-niro-ev-my23-connectivity-fast-charging-throughout-the-cabin

Snel opladen in het hele interieur

Zorg ervoor dat al je toestellen altijd volledig opgeladen zijn 6 . Leg je smartphone gewoon op het oplaadpad vooraan op de middenconsole voor handig draadloos opladen (tot 15 W). Voor wie een laadkabel bij de hand heeft, zijn er overal snellaadpoorten en op de zetels gemonteerde USB-C-poorten die alle passagiers kunnen gebruiken.

kia-niro-my23-connectivity-interactive-kia-connect-app

Interactieve Kia connect App

Zelfs als je niet in de auto zit, is het gebruik van de Kia Connect app 2 op je smartphone een gemakkelijke en handige manier om tijd te besparen en geconnecteerd te blijven. Tik op de functie "Find My Car" om je auto te zoeken wanneer dat nodig is. Zodra je je auto geparkeerd hebt, laat je je door "Last-Mile Navigation" bij de hand nemen en je van je auto naar je eindbestemming leiden.

kia-niro-my23-connectivity-headup-display

Head-Up Display

Alles wat je moet weten binnen je gezichtsveld: Het Head-Up Display projecteert informatie voor de bestuurder op de voorruit, zodat je je ogen op de weg kunt houden. Het geeft de afslagaanwijzingen van het navigatiesysteem zwevend boven de weg weer, laat je weten of je van je rijstrook afwijkt, en geeft aan welk voertuig voor je wordt gedetecteerd. Voor een probleemloze en veilige rit.

kia-niro-my23-connectivity-kia-connect-on-board-services

Kia Connect On-Board Services & Live Services

Toegang tot een heleboel naadloze en gedetailleerde informatie voor je rit. Navigeer naar elke bestemming via de snelste route met realtime verkeersinformatie, inclusief voortdurend bijgewerkte aanpassingen en geschatte aankomsttijd. Gebruik Kia Connect Live Services 2 om de weersomstandigheden te volgen en de beschikbaarheid van parkeerplaatsen, bezienswaardigheden en oplaadstations te controleren.

kia-niro-phev-my23-publiccharging
kia-niro-phev-my23-exterior-18inch-wheels
kia-niro-phev-my23-teaser
kia-niro-hev-my23-interior-immersive-innovative-cockpit

Een innovatieve cockpit om helemaal in op te gaan

Ontdek Kia's vooruitstrevende nieuwe designtaal – Opposites United – ook achter het stuur. De onconventionele vorm met horizontale en diagonale vormen in het dashboard en de deurbekleding wordt aangevuld met intuïtieve, gebruiksvriendelijke functies die ongelooflijk gemakkelijk te bereiken en te bedienen zijn. Compleet met lijnvormig en aanpasbaar omgevingslicht.

icon_Powertrain_EV

KIA Niro EV

  • 64.8 kWh batterij

  • Batterij voor-verwarming

  • CSS laadpoort

  • Rijbereik 460 km
    (WLTP gecombineerd)

  • Focus op energieverbruik

  • Sleepvermogen tot 750 kg

icon_Powertrain_HEV

Kia Niro Hybride

  • Gecumuleerd vermogen van 141 pk

  • Motor: 1.6 GDI 105 pk

  • DCT6 versnellingsbak

icon_Powertrain_PHEV

Kia Niro Plug-In Hybride

  • 100% fiscaal aftrekbaar

  • Gecumuleerd vermogen van 183 pk

  • Motor: 1.6 GDI motor 105 pk

  • DCT6 versnellingsbak

Zo comfortabel dat je nooit meer wilt uitstappen

Luxueus en uitnodigend: De cockpit en het interieur van de nieuwe Kia Niro zijn vernieuwd voor een ongekend niveau van rijplezier – met een groot aantal slimme en krachtige technologieën die het leven van de bestuurder gemakkelijker maken en het comfort voor iedereen aan boord verhogen.

Interesse in deze wagen?

kia-niro-my23-discover-keyvisual-w

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Ligier Geschiedenis (2)

Ligier, van F1 wagen naar brommobiel

Kom alles te weten over de rijke geschiedenis van Ligier.

Nieuwe_Opel_electric

Nieuwe Opel Astra electric: de toekomst is elektrisch!

Driving the future! Ontdek de meest pure Astra die Opel ooit heeft gebouwd. De gedurfde looks, de hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu ook 100% elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve 5-deurs en als veelzijdige Sports Tourer bij Valckenier in Aalst en Asse.

banner_dealer_website_dacia_gamme_dec_2023_1066-600

Profiteer van de Dacia saloncondities in januari!

Ontdek hier de aanbiedingen