Homepage
Terug naar overzicht
valckenier-classic-2022-xxl

1.700 deelnemers en veel sfeer: dit was de Valckenier Classic 2022 XXL

Op 27 maart 2022 hield Valckenier in samenwerking met sport & events-partner Maspoe de zevende editie van de Valckenier Classic. Met zo'n 1.700 deelnemers kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Geniet na met onze aftermovie.

Merk(en)
dacia
Categorieën

Evenementen

3 startpunten, 3 routes 

De Valckenier Classic 2022 was een heuse XXL-editie. Dit jaar hadden de deelnemers de keuze om te vertrekken bij drie Valckenier-locaties, in Aalst, Gent of Brugge. Jong en oud konden genieten van magnifieke, volledig uitgestippelde wielerroutes. 

Op elke locatie kregen de deelnemers de keuze tussen een route van 25, 60 of 90 kilometer. De parcours van 25 en 60 kilometer waren bovendien toegankelijk voor G-sporters. Eens te meer maakten we met de Valckenier Classic onze slogan ‘Move with a smile’ dan ook waar voor iedereen. 

valckenier-classic-xxl-they-did-it-finished

Feestelijke sfeer 

Alle wielerroutes van de Valckenier Classic waren bewegwijzerd en onze partner Maspoe zorgde voor professionele bevoorrading onderweg.  

Bij aankomst kregen de deelnemers de gelegenheid om van de fietstocht te bekomen met een verfrissend drankje in een feestelijke sfeer. Ook konden ze hun deelname vastleggen met een foto voor de ‘We did it wall’

Bedankt aan alle aanwezigen en heel graag tot volgend jaar! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
221013-VALCKENIER-OPENING-AALST-BenBrolet-0116

Officiële opening multimerkenshowroom in het hartje van Aalst

Op 13 oktober opende familie Valckenier en haar team officieel hun nieuwste multimerkenvestiging in het hartje van Aalst. Een avond vol spektakel, 850 blije gezichten, nooit eerder vertoonde wagens en lekker eten, in een aangename en sfeervolle setting. Ex-premier en trouwe vriend Guy Verhofstadt was ook aanwezig en deelde in zijn speech zijn sympathie voor het familiebedrijf.  

Merkidentiteit_Dacia

Ontdek de nieuwe look van Dacia

Het merk benadrukt haar doel om eenvoud, duurzaamheid en toegankelijkheid te bieden met een nieuw logo, een nieuw kleur en een volledig nieuw assortiment. Ontdek het hier!

Nieuwe_Opel_electric

Nieuwe Opel Astra electric: de toekomst is elektrisch!

Driving the future! Ontdek de meest pure Astra die Opel ooit heeft gebouwd. De gedurfde looks, de hightech en krachtige stijl van de nieuwe Opel Astra nu ook 100% elektrisch. Verkrijgbaar als sportieve 5-deurs en als veelzijdige Sports Tourer bij Valckenier in Aalst en Asse.