Homepage
Terug naar overzicht

1.700 deelnemers en veel sfeer: dit was de Valckenier Classic 2022 XXL

Op 27 maart 2022 hield Valckenier in samenwerking met sport & events-partner Maspoe de zevende editie van de Valckenier Classic. Met zo'n 1.700 deelnemers kunnen we alleen maar heel tevreden zijn. Geniet na met onze aftermovie.

Merk(en)
dacia
Categorieën

Evenementen

3 startpunten, 3 routes 

De Valckenier Classic 2022 was een heuse XXL-editie. Dit jaar hadden de deelnemers de keuze om te vertrekken bij drie Valckenier-locaties, in Aalst, Gent of Brugge. Jong en oud konden genieten van magnifieke, volledig uitgestippelde wielerroutes. 

Op elke locatie kregen de deelnemers de keuze tussen een route van 25, 60 of 90 kilometer. De parcours van 25 en 60 kilometer waren bovendien toegankelijk voor G-sporters. Eens te meer maakten we met de Valckenier Classic onze slogan ‘Move with a smile’ dan ook waar voor iedereen. 

valckenier-classic-xxl-they-did-it-finished

Feestelijke sfeer 

Alle wielerroutes van de Valckenier Classic waren bewegwijzerd en onze partner Maspoe zorgde voor professionele bevoorrading onderweg.  

Bij aankomst kregen de deelnemers de gelegenheid om van de fietstocht te bekomen met een verfrissend drankje in een feestelijke sfeer. Ook konden ze hun deelname vastleggen met een foto voor de ‘We did it wall’

Bedankt aan alle aanwezigen en heel graag tot volgend jaar! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Natourcriterium Aalst_ Valckenier

Valckenier begeleidt groene trui Jasper Philipsen, bolletjestrui Giulio Ciccone en Mathieu Van der Poel op ererondje tijdens 86ste natourcriterium in Aalst

Op maandag 24 juli 2023 organiseerde stad Aalst de 86ste editie van het natourcriterium in het centrum van de stad. Voor het officiële startschot werden de drie toppers Jasper Philipsen, Giulio Ciccone en Matthieu van de Poel uitgenodigd voor een ererondje langs het parcours, en dat deden ze in stijl: met een Citroën Mehari van Valckenier.

banner_dealer_website_dacia_gamme_juil_2023_504x314

It's Dacia Time; opendeurdagen bij Valckenier Dacia in september!

Grijp je kans en geniet van 5 jaar gratis garantie op het hele gamma, enkel geldig in september. Open op zondag 24 september tot 18u!

banner_Valckenier_website_captur_maart_2023

Straffe acties op het Renault gamma tijdens de opendeurweek van 13 tot 18 maart!

Het is opendeurweek bij Renault Valckenier! Kom tussen 13 en 18 maart een bezoekje brengen aan een van onze Renault showrooms en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen op onder meer Clio, Arkana en Captur.