Wij zijn Valckenier

Aangename kennismaking! Wij zijn Valckenier. Laten we onszelf even aan je voorstellen.

Valckenier is jouw partner in mobiliteit. Dichtbij, vernieuwend en met een persoonlijke service. Want je verplaatsen, dat doe je het liefst met de glimlach.
Daarom is ons motto: move with a smile!

Jouw partner in je buurt

Vanuit elke lokale vestiging proberen we een antwoord te bieden op de plaatselijke mobiliteitsbehoeften. De lokale context bepaalt namelijk hoe jij jou als inwoner verplaatst en wat mobiliteit voor jou betekent. Zo zijn de verwachtingen van mensen in een grootstad niet dezelfde als die van inwoners van landelijke gemeenten of de stadsrand. Ons aanbod per locatie stemmen we dan ook af op de noden van jouw regio.

Om een maximale bijdrage te leveren tot de mobiliteit in jouw regio zetten we bij Valckenier volop in op samenwerkingen met lokale bedrijven, overheden en instanties. Samen bieden we zo een breed aanbod aan flexibele oplossingen aan, steeds met een kwalitatieve service in jouw buurt dankzij onze twaalf vestigingen, van Brugge tot Kobbegem.

WAAR VIND JE ONS?

Een familiebedrijf

Ons verhaal start al in 1967, wanneer Bart en Rolanda Valckenier de eerste Valckenier garage openden in het dorpje Welle. Door de jaren heen stapten hun drie kinderen, Guy, Koen en Peggy, mee in het bedrijf en bouwden ze Valckenier uit tot een multimerk mobiliteitsaanbieder. Vandaag telt Valckenier dertien vestigingen en 200 enthousiaste werknemers die jou, onze klant, elke dag met de glimlach bedienen. Onder hen bevindt zich intussen de derde generatie Valckeniers, enthousiast en vastberaden om het familiebedrijf in de toekomst met veel goesting succesvol verder te zetten.

Bij Valckenier heerst een familiecultuur van ondernemerschap en wendbaarheid. Deel uitmaken van het Valckenier team betekent dan ook: altijd dat extraatje doen voor een tevreden klant. Daarbij speelt onze kenmerkende persoonlijke, 'no-nonsense' aanpak ongetwijfeld een belangrijke rol. Wij willen dicht bij onze klanten staan en op het einde van de dag fier kunnen zijn op wat we als team hebben verwezenlijkt.

Maak kennis met de familie Valckenier

Jouw mobiliteitsaanbieder

Met meer dan vijftig jaar ervaring zijn we ons erg bewust van de veranderende mobiliteitsbehoeften en oplossingen. Mobiliteit beweegt. We willen dan ook een lokale voortrekkersrol opnemen binnen nieuwe mobiliteit in functie van de moderne samenleving.

Bij Valckenier streven we naar een efficiënte invulling van jouw individuele verplaatsingsbehoeften, mét aandacht voor veiligheid, comfort en ecologie. Meer dan ooit wil je je betrouwbaar, gemakkelijk en snel verplaatsen van A naar B. Wij staan volledig voor je klaar met een waaier aan vernieuwende mobiliteits-oplossingen op maat: naast het bezitten van een eigen wagen kan je vandaag bij ons ook alternatieve mobiliteitsvormen uitproberen. Ontdek onze automerken en services!

Onze automerken