HTTP/1.1 200 OK Cache-Control: no-cache, private Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Date: Mon, 05 Jun 2023 17:19:43 GMT Valckenier Classic 2023
Homepage
Terug naar overzicht
q (2)

Klaar voor de Valckenier Classic 2023? Doe mee vanuit Aalst

Ook dit jaar organiseren wij op 7 mei 2023 onze welgekende Valckenier Classic in Aalst. Lees verder en ontdek alles over de wielertoeristentocht in Aalst

Merk(en)
renault dacia kia opel Logo Peugeot citroen ds
Categorieën

Evenementen

Neem deel aan de Valckenier Classic 2023!

De Valckenier Classic is een gekende naam in de wielerwereld rond de Denderstreek en ver daarbuiten. Al voor de achtste keer organiseert Valckenier in samenwerking met sportevenementenspecialist Maspoe de wielertoeristentocht die voor menig wielerfanaat intussen een klassieker is geworden. Met perfect uitgestipelde en bevoorrade tochten kan jong en oud genieten van een sportieve, gezellige zondagvoormiddag met het hele gezin, vrienden of collega's. Lees zeker even verder!

1
2
3
Schermafbeelding 2023-02-15 144310

Valckenier Classic Aalst

zondag 7 mei 2023

Locatie

Op 7 mei gaat de tweede editie van de Valckenier Classic door. Nog een kans om je van je sportiefste kans te laten zien.

Je kan je route aanvatten bij Valckenier Aalst (rechtover ASZ Ziekenhuis)

  • Valckenier Aalst - Siesegemlaan 1, 9300 Aalst

Routes

Opnieuw hebben we 3 verschillende mooie routes uitgestippeld. Kies je afstand en overtref jezelf.

  • Familietocht van 25 km

  • Tocht van 60 km

  • Tocht van 90 km voor de ervaren wielrenner

Inschrijven

  • Ben je klant bij Valckenier? Dan neem je gratis deel. Klik op de knop hieronder en schrijf je in. Laat ons ook jouw nummerplaat na.

  • Ben je nog geen klant bij Valckenier? Dan kan je deelnemen aan een democratische prijs van €6 (lid van wielerbond) of €8 (gen lid van wielerbond). Scrol verder en schrijf je in.

Ben je nog geen klant maar wil je wel deelnemen? Klik hier.

Benieuwd hoe de Valckenier Classic er vorig jaar aan toe ging? Kijk naar de ervaring van onze enthousiaste deelnemers!

4
7
8

Gerelateerde nieuwsberichten

Toon alle nieuws
Levering B-Source Citroen-min

10 gloednieuwe Citroën Berlingo Van's voor outsourcingbedrijf B-source

Outsourcingbedrijf B-source breidt haar vloot uit met meer dan 20 nieuwe personen- of bestelwagens van Valckenier. De eerste 10 Citroën Berlingo Van's reden onlangs van onze Valckenier vrachtwagen en werden in stijl in ontvangst genomen.

52881514244_2138c9a0f9_k

Dit was de Valckenier Classic 2023!

Meer dan 500 sportievelingen zakten af naar de achtste en natste editie van de Valckenier Classic, de wielertoeristentocht voor jong en oud. Bekijk de aftermovie en de foto's hier!

banner_Valckenier_website_captur_maart_2023

Straffe acties op het Renault gamma tijdens de opendeurweek van 13 tot 18 maart!

Het is opendeurweek bij Renault Valckenier! Kom tussen 13 en 18 maart een bezoekje brengen aan een van onze Renault showrooms en geniet van uitzonderlijke aanbiedingen op onder meer Clio, Arkana en Captur.